Ασπίδα Σενέκη για 19χρονη-«Μπορείς να κλέβεις εκατομμύρια αλλά είναι εγκληματικό να διοριστείς»

Ασπίδα σε σχέση με τον διορισμό 19χρονης χωρίς πτυχίο στη θέση συμβούλου του Υφυπουργού Τουρισμού ύψωσε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Σενέκης, σχολιάζοντας τις προερχόμενες από την αντιπολίτευση επικρίσεις και στρέφοντας τα πυρά του στο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ.

Σε ανάρτησή του, ο βουλευτής Αμμοχώστου κατήγγειλε πως «οι κομματικοί μηχανισμοί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ασελγούν επί της προσωπικότητας μιας νέας κοπέλας, για να εξυπηρετήσουν πρόσκαιρες μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

«Γιατί στην Κύπρο μπορείς να τα παίρνεις από τη FOCUS του Βγενόπουλου, να κλέβεις εκατομμύρια ευρώ από το ταμείο προνοίας των υπαλλήλων της CYTA, τα οποία κατέληξαν σε κομματικά ταμεία και σωματεία (βλ. σκάνδαλο Δρομολαξιάς), και να παίρνεις "εισφορές" δεκάδων χιλιάδων ευρώ από απατεώνες, που ήθελαν τη στήριξη της κυβερνητικής παράταξης για να πάρουν "χρυσά διαβατήρια", αλλά είναι "εγκληματικό" να διοριστείς αν είσαι 19 χρονών...», σχολίασε ο κ. Σενέκης.

Σημειώνεται ότι, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελεγκτική Υπηρεσία με ανακοίνωση χαρακτήρισε την πρόσληψη «πρόδηλα παράνομη και καταχρηστική» και προειδοποίησε ότι, σε περίπτωση που διενεργηθεί δαπάνη έναντι τέτοιου διορισμού, θα υποβάλει καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς για εξέταση ενδεχομένου διάπραξης του αδικήματος της κατάχρησης εξουσίας.

Δειτε Επισης

Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα
Απογοήτευση ΥΠΕΞ για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις-Καλωσορίζει τη δέσμευση ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών
Απολογείται την Κυριακή η Μουτζούκου-Πιθανόν θα εμπλέξει και άλλα άτομα στον θάνατο του Παναγιωτάκη
Βλέπει άνοιγμα νέας σελίδας για την Τουρκία με τον αφοπλισμό του PKK ο Ερντογάν
Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)
Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για Μουρτζούκου-Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τουνέλ»
Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του δίχρονου που χτύπησε με όχημα ο πατέρας-Έγκυος η μητέρα
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση