Ασπίδα Σενέκη για 19χρονη-«Μπορείς να κλέβεις εκατομμύρια αλλά είναι εγκληματικό να διοριστείς»

Ασπίδα σε σχέση με τον διορισμό 19χρονης χωρίς πτυχίο στη θέση συμβούλου του Υφυπουργού Τουρισμού ύψωσε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Σενέκης, σχολιάζοντας τις προερχόμενες από την αντιπολίτευση επικρίσεις και στρέφοντας τα πυρά του στο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ.

Σε ανάρτησή του, ο βουλευτής Αμμοχώστου κατήγγειλε πως «οι κομματικοί μηχανισμοί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ασελγούν επί της προσωπικότητας μιας νέας κοπέλας, για να εξυπηρετήσουν πρόσκαιρες μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

«Γιατί στην Κύπρο μπορείς να τα παίρνεις από τη FOCUS του Βγενόπουλου, να κλέβεις εκατομμύρια ευρώ από το ταμείο προνοίας των υπαλλήλων της CYTA, τα οποία κατέληξαν σε κομματικά ταμεία και σωματεία (βλ. σκάνδαλο Δρομολαξιάς), και να παίρνεις "εισφορές" δεκάδων χιλιάδων ευρώ από απατεώνες, που ήθελαν τη στήριξη της κυβερνητικής παράταξης για να πάρουν "χρυσά διαβατήρια", αλλά είναι "εγκληματικό" να διοριστείς αν είσαι 19 χρονών...», σχολίασε ο κ. Σενέκης.

Σημειώνεται ότι, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελεγκτική Υπηρεσία με ανακοίνωση χαρακτήρισε την πρόσληψη «πρόδηλα παράνομη και καταχρηστική» και προειδοποίησε ότι, σε περίπτωση που διενεργηθεί δαπάνη έναντι τέτοιου διορισμού, θα υποβάλει καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς για εξέταση ενδεχομένου διάπραξης του αδικήματος της κατάχρησης εξουσίας.

Δειτε Επισης

Δύσκολη η εξαίρεση του πρωτογενούς τομέα από τον ΦΠΑ-«Υπάρχουν επιπτώσεις στις τιμές των προϊόντων»
Με πλάνο και στρατηγική για την επόμενη μέρα της ΕΔΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους Αναστασίου και Διομήδους
Υπέβαλε έφεση ο Κότας επί της απόφασης για το φόνο του Κωνσταντινίδη-Τρεις λόγους επικαλείται η υπεράσπιση
Δείχνει γραμμή πλεύσης για ευθύνες η στάση Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Το «κράτος εν κράτει» ΤΟΜ και η «αδικαιολόγητη ΗΜΥ
Σε άλλο σύμπαν ο Τατάρ-Χρησιμοποίησε τη συνάντηση με την Ολγκίν για να κάνει «προεκλογική» ομιλία
Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
Επιμένουν να ρίχνουν ευθύνη στην ΚΔ για τις αγωγές εναντίον σφετεριστών ε/κ περιουσιών οι τ/κ πολιτικοί