Κυκλοφορούσαν με κλοπιμαίο όχημα και ναρωκτικά

Η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη άντρα ηλικίας 31 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής περιουσίας, κά.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), εντόπισαν σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, ύποπτο σταθμευμένο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Ο οδηγός του οχήματος, όταν αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας που τον πλησίασαν για έλεγχο, εκκίνησε το όχημά του και αφού ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει.

Σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κατέληξε σε αδιέξοδο, όπου οι δύο επιβαίνοντες το εγκατέλειψαν και άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν.

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν κατορθωτή την ανακοπή του 31χρονου οδηγού του οχήματος, ο οποίος πέταξε στο έδαφος ένα τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι το τσαντάκι περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους 13.7 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο  31χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, μέσα στο τσαντάκι εντοπίστηκαν δύο ρολόγια, ένας σταυρός και ένα δαχτυλίδι, για τα οποία ο συλληφθέντας δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος και έφερε άλλες πινακίδες εγγραφής, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 24/4/2023, σε Αστυνομικό Σταθμό της Λευκωσίας.

Από έρευνα εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν διάφορα ηλεκτρικά, καθώς επίσης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Το ΤΑΕ, η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, οι συστάσεις προς οδηγούς
Έκαψε 1,5 εκτάριο γης η φωτιά στην Κορφή-Απεσιά
Έφοδος Αστυνομίας σε οικία 59χρονου-Εντόπισε 448 κουτιά με αδασμολόγητα τσιγάρα και 47,000 τουρκικές λίρες
Όχημα προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Άφησε ελεύθερο ανήλικο που κρατείτο για εμπρησμό το Εφετείο-«Δεν περιλαμβάνεται κίνδυνος φυγοδικίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό-Στη μάχη και δύο πτητικά μέσα
Τελεσίδικη η απόφαση της ακύρωσης των τηλεπικοινωνιακών Σήφη-Δεν πάει Ολομέλεια, αναγκάστηκε και απέσυρε η Εισαγγελία
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη σήραγγα της Πάφου-Άρχισε διερεύνηση των αιτιών
Όχημα «πέτασε» από τον αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό και έπεσε σε άλλο δρόμο που περνά από κάτω
BINTEO: Στη μάχη και τέσσερα εναέρια μέσα για τη φωτιά κοντά στη σήραγγα στον αυτοκινητόδρομο