Μόνος του ο 37χρονος που δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους-Ερωτήματα για την ασφάλειά του

Μόνος του ήταν ο 37χρονος υπάλληλος εταιρείας που εφαρμόζει το σύστημα φωτοεπισήμανσης με κινητές κάμερες, όταν δέχθηκε την επίθεση από τους κουκουλοφόρους, με την Αστυνομία να ψάχνει τους δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, οι δράστες φαίνεται να ήταν έξι άτομα και μάλιστα νεαρά πρόσωπα, ενώ σημείωσε πως ο λειτουργός ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, υπογραμμίζοντας πως είναι θέμα της εταιρείας, σε συνεργασία με το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όσον αφορά στον αριθμό των ατόμων που θα διενεργούν τους ελέγχους.

Ο κ. Κυριάκου υπενθύμισε την ιστορία της επίθεσης, σημειώνοντας πως «γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα, 37χρονος υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας που ασχολείτο με τροχονομικό έλεγχο, ενώ βρισκόταν σε κύριο δρόμο χωριού της επαρχίας Λεμεσού, δέχθηκε επίθεση από έξι πρόσωπά τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και κρατούσαν επιθετικά όργανα».

Οι δράστες, αφού έσπασαν το παράθυρο του οδηγού και προκάλεσαν ζημιές, έριξαν πέτρες προς τον 37χρονο, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί στο κεφάλι και να εγκαταλείψει τη σκηνή με το όχημα.

Ο 37χρονος, πρόσθεσε ο κ.Κυριάκου, «μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες όπου έτυχε περίθαλψης και στη συνέχεια απολύθηκε, ενώ την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πάχνας».

Πάντως, η συγκεκριμένη επίθεση προκαλεί ανησυχία, ειδικά μετά τα επεισόδια που παρατηρήθηκαν τους προηγούμενους μήνες, με τους πυροβολισμούς σε βάρος των λειτουργών και των οχημάτων με κάμερες. Κάτι που είχε οδηγήσει την ηγεσία της Αστυνομίας να συγκαλέσει σύσκεψη, για λήψη μέτρων, με στόχο την προστασία των λειτουργών, τους οποίους θα συνόδευαν αστυνομικοί.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο 37χρονος ήταν μόνος του δημιουργεί διάφορα ερωτηματικά, αφού πρόκειται για την ασφάλεια των λειτουργών ιδιωτικής εταιρείας.

Δειτε Επισης

Έμμεσες συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για την αποφυγή περιφερειακής κλιμάκωσης
Οι μεξικανικές αρχές βρίσκουν διαμελισμένα πτώματα, ανάμεσά τους αυτό υποψηφίου δημάρχου
Politico: Κουράζουν τους συμμάχους τα «μπρος-πίσω» του Μακρόν με τη Μόσχα
Ο Ζελένσκι διαμαρτύρεται επειδή η Δύση του απαγορεύει να πλήξει με τα όπλα της την επικράτεια της Ρωσίας
Εμπορικό πλοίο υπέστη «ελαφριά» ζημιά όταν χτυπήθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα από τους Χούθι
Τραγικός επίλογος για τον Ιτζάκ, τη Σάνι και την Αμίτ-Οι ιστορίες των τριών ομήρων που βρέθηκαν νεκροί
Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Τα κλειδωμένα σενάρια για την σορό που βρέθηκε στη Σωτήρα-Περιορίστηκαν φάκελοι ελλειπόντων
Καθησυχάζουν οι ειδικοί για τον παρβοϊό στην Κύπρο-Τα συμπτώματα και ο τρόπος μετάδοσης στα παιδιά
Μπαίνουν στο δικαστικό ρινγκ για τη μητέρα των μαχών Εισαγγελία και Ελεγκτής-Ο τελικός των κορυφαίων θεσμών