Βρέφος είκοσι ημερών βρέθηκε νεκρό στην Ελλάδα-«Ήταν μελανιασμένο με αίματα»

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία στο Κρυονέρι της Καβάλας, όπου ένα βρέφος μόλις 20 ημερών, βρέθηκε νεκρό δίπλα από τη μητέρα του. Η μητέρα βρήκε το παιδί δίπλα της παγωμένο, ενώ, σύμφωνα με τη γιαγιά, το βρέφος είχε αίματα στο κορμάκι του.

Η 20χρονη μητέρα πήγε να ταΐσει το βρέφος και λίγη ώρα αργότερα, το βρήκε στην καλαθούνα του παγωμένο και με αίματα. Αμέσως, φώναξε τους γονείς της και η γιαγιά με τον παππού του βρέφους κάλεσαν άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το παιδί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, στις 8:40 το πρωί, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, η επικρατέστερη εκδοχή για τον θάνατο του βρέφους, είναι να έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του, ωστόσο τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής εξέτασης, που θα φωτίσει καλύτερα τα αίτια της τραγωδίας.

Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του βρέφους

Το τοπικό σάιτ επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας του Κρυονερίου, με τον ίδιο να ξετυλίγει την ιστορία πίσω από την τραγωδία.

Το 20 ημερών βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της μητέρας που, παρά τα οικονομικά της προβλήματα, αναγκαζόταν να τα μεγαλώσει μόνη της.

Το πρώτο παιδί είναι ηλικίας 2 ετών και η 20χρονη το απέκτησε από τη σχέση της με έναν άντρα, που όμως πριν από τέσσερις μήνες, έλαβε οριστικό τέλος. Έτσι, η μητέρα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την πόλη της Καβάλας στο Κρυονέρι, όπου φιλοξενείται από τους γονείς της.

«Βοηθούσε η μητέρα της όσο μπορούσε», ανέφερε στο ThessToday.gr ο Κώστας Πριονίδης, ο οποίος τονίζει ότι τα πρώτα στοιχεία, δείχνουν ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. «Θα στηρίξουμε τη μητέρα με ό,τι χρειαστεί. Έχω επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο, ο οποίος μου μετέφερε πως ό,τι χρειαστούν να μας το πουν και από την πλευρά του δήμου, αλλά και από τη δική μας, ως Τοπικής Διοίκηση», σημείωσε.

«Ήταν νεκρό και μελανιασμένο με αίματα» λέει η γιαγιά του βρέφους

«Σηκώθηκα στις 5:15 το πρωί, τάιζε το μωρό, το πήρε και πήγε πάνω. Έκλεισα την πόρτα και με ξαναπήρε ο ύπνος. Οχτώ η ώρα ξύπνησα και το παιδί ήταν ήδη νεκρό και μελανιασμένο. Εγώ το είδα με τα αίματα, που το είχε στα χέρια της η κόρη μου. Δεν είχε καταλάβει ότι το παιδί ήταν νεκρό. Μας είπε ότι το τάισε και την πήρε ο ύπνος» λέει συγκινημένη η γιαγιά του παιδιού. «Έπαθε ψυχολογικά εξαιτίας του», προσθέτει.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη