Έστειλαν μηνύματα, έδωσαν στίγμα για την επόμενη ημέρα οι υποψήφιοι αν. προέδροι στον ΔΗΣΥ

Σε ήρεμο κλίμα διεξάγονται από το πρωί οι εσωκομματικές εκλογές στον Δημοκρατικό Συναγερμό, από τις οποίες θα αναδειχθούν τα υπόλοιπα μέλη της ηγεσίας που θα πλαισιώσουν την Αννίτα Δημητρίου. Η διαδικασία κυλά ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν και οι τρεις υποψήφιοι για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του κόμματος.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος, ψήφισε πρώτος στη Λεμεσό, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα παιδιά του. Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ανέφερε πως, τη σημερινή ημέρα ο ΔΗΣΥ, γυρίζει σελίδα. Δεσμεύτηκε ότι , «όλοι μαζί θα εργαστούμε για την πλήρη ανασυγκρότηση της παράταξης και σε αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανένας. Έχω την όρεξη, έχω την εμπειρία. Καλώ όλα τα μέλη του ΔΗΣΥ να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν αυτούς που θεωρούν ικανούς».

342550307_796547141670674_6979577608111623097_n

Από τα Κεντρικά Γραφεία του ΔΗΣΥ, στην Πινδάρου, από την πλευρά του ο Σωτήρης Σαμψών, έδωσε ιδεολογικό στίγμα στην τοποθέτηση του. «Σήμερα κρίνεται το αξιακό και ιδεολογικό στίγμα του ΔΗΣΥ. Σήμερα κρίνεται ο ρόλος και η συμμετοχή και ο σεβασμός που δίνεται στην παράταξη που ίδρυσε τον ΔΗΣΥ. Οι εκλογές αυτές είναι αξιακές και ιδεολογικές και καλώ όλους τους Συναγερμικούς να ψηφίσουν για να επανέλθει ο ΔΗΣΥ στον αυθεντικό, πατριωτικό και δημοκρατικό Δημοκρατικό Συναγερμό της εθνικοφρόνου παρατάξεως», είπε ο κ. Σαμψών.

345222498_188562087448723_7819227821119967292_n

Τέλος ο τρίτος που συμπληρώνει τις υποψηφιότητες για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, Μιχάλης Σοφοκλέους, ανέφερε, επίσης αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Πινδάρου, πως η σημερινή ημέρα, «είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη η σημερινή ημέρα για εμάς τους Συναγερμικούς. Έχουμε μετά από 20 χρόνια, την ευκαιρία και το δικαίωμα να επιλέξουμε την ανώτατη ηγεσία της παράταξης και να πλαισιώσουμε σωστά τη νέα μας πρόεδρο την Αννίτα Δημητρίου, για να προχωρήσουμε στο μέλλον ενωμένοι και ισχυροί».

345256156_244512311581071_5439497630264813965_n (1)

Και πρόσθεσε: «Σήμερα δεν επιλέγουμε μόνο τα πρόσωπα. Σήμερα με τη ψήφο μας καθορίζουμε τον χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία της ιστορικής μας παράταξης. Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος. Η δική μου πρόταση, είναι πολιτική, δεν είναι συναισθηματική και ο Δημοκρατικός Συναγερμός, είναι ο κορυφαίος πολιτικός οργανισμός αυτού του τόπου. Στόχος μου είναι ο ΔΗΣΥ να έχει ισχυρή πολιτική υπεροχή στην κυπριακή κοινωνία. Να έχουμε και πάλι εμείς οι Συναγερμικοί να έχουμε τον μεγάλο, σοβαρό και αυθεντικό ΔΗΣΥ».

«Θέλουμε να επιτελέσουμε σωστά το καθήκον μας απέναντι στην πατρίδα, την οικονομία και την κοινωνία και ζητώ από όλα τα μέλη να είμαστε αισιόδοξοι και να συμμετάσχουμε στη σημερινή διαδικασία. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους», κατέληξε.

Έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρα η Αννίτα
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παραμένει ισχυρός, ενωμένος και αποφασιστικός για τα επόμενα βήματα, ανέφερε η Πρόεδρος του κόμματος, Ανντία Δημητρίου, σε δηλώσεις της μετά που ψήφισε για τις σημερινές εσωκομματικές εκλογές, στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας στο Κέντρο Α’.

Η κ. Δημητρίου ανέφερε πως «θα φέρουμε την άνοιξη στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Σήμερα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας. Η εκλογική διαδικασία είναι άψογη, για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, για να προχωρήσουμε στην εκλογή της υπόλοιπης πολιτικής ηγεσίας, και έτσι να μπορέσουμε ναι να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω, να εκσυγχρονίσουμε, να αναβαθμίσουμε τον πολιτικό μας χώρο να γυρίσουμε νέα σελίδα», είπε.

Fvbd0V6XsAQw34y (1)

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κάλεσε «όλα τα μέλη, τους φίλους, τα στελέχη της παράταξης μας να συμμετάσχουν σήμερα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση", προσθέτοντας πως "ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα για να μπορέσουμε απρόσκοπτα να συνεχίσουμε στον στόχο μας, στο πλάνο μας για το αύριο. Ένα αύριο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, ένα αύριο για τον τόπο μας και για την Κύπρο», είπε.

"Να είστε βέβαιοι ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός παραμένει ισχυρός ενωμένος και αποφασιστικός για τα επόμενα βήματα», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Βανδάλισαν πτοεκλογική πινακίδα του Νικολέττου-«Δεν θα μας πτοήσει» (pic)
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Δεν βλέπει αδιέξοδο στην προσπάθεια της Ολγκίν η Λευκωσία-«Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιηθούν»
Αυστηρό μήνυμα Προέδρου για το τερματικό στο Βασιλικό-«Το κράτος δεν εκβιάζεται»
Κατηγορεί την ΕΤΥΦΑ η CMC για τερματικό LNG-«Παραβιάζει επίμονα τις υποχρεώσεις πληρωμής»
Παπαναστασίου για τερματικό στο Βασιλικό-«Η σιωπή μας να μην θεωρείται αδυναμία»
Συνολικά 310 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας στην πλωτή πλατφόρμα στη Γάζα
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές-Κάλεσμα Εφόρου για προετοιμασία των ψηφοφόρων
Μελέτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό το ΑΚΕΛ-Καλεί σε ανάληψη πρωτοβουλίας για σπάσιμο του αδιεξόδου
Μπαίνουν στο δικαστικό ρινγκ για τη μητέρα των μαχών Εισαγγελία και Ελεγκτής-Ο τελικός των κορυφαίων θεσμών