Δεκαπεντάχρονος «έγδυσε» με Τεχνητή Νοημοσύνη δύο 12χρονες και δημοσίευσε τις φωτογραφίες

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, την Τρίτη 2 Μαΐου συνελήφθη 15χρονος στην περιοχή του Ασπροπύργου, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας ευπρεπείας και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο κατηγορούμενος, αφού υπέκλεψε τις φωτογραφίες δύο 12χρονων κοριτσιών από τους λογαριασμούς τους στο Instagram (στις οποίες εμφανίζονταν κανονικά με ρουχισμό), τις επεξεργάστηκε μέσω ειδικού προγράμματος, ώστε να φαίνονται οι ανήλικες γυμνές.

Αμέσως μετά ο 15χρονος απέστειλε τις επεξεργασμένες φωτογραφίες σε τουλάχιστον τρεις συμμαθητές του, κατά τη διάρκεια κοινής συνομιλίας τους, μέσω της ίδιας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Οι μητέρες των δύο ανήλικων κοριτσιών κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, προσκομίζοντας εκτυπωμένες τις φωτογραφίες.

Η αρμόδια εισαγγελέας διέταξε τον σχηματισμό δικογραφίας και να αφεθεί ελεύθερος ο 15χρονος.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Κλάφτηκε και ο Φιντάν στην Ολγκίν για τις διώξεις σφετεριστών-Κατηγορίες για «δημιουργία έντασης» από Τατάρ
Μπαίνει σε ισχύ την Πέμπτη ο νόμος για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων υπό ανάκληση
Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό στον Κορκονέα για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου-Επιστρέφει στη φυλακή
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Σάλος με βιβλίο της κυπριακής συμμετοχής στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής-Αποσύρεται με οδηγίες Κασσιανίδου
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια