Ζητά παρέμβαση θεσμών το ΑΚΕΛ για τις καταγγελίες για παρέμβαση Αναστασιάδη για στημένα

Παρέμβαση των θεσμών ζητά το ΑΚΕΛ, αναφορικά με τις καταγγελίες του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, για παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη σε καταγγελίες για στημένους αγώνες.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα της Αριστεράς αναφέρει πως, «οι καταγγελίες του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για παρεμβάσεις του Νίκου Αναστασιάδη στο έργο του προκειμένου να μην ερευνήσει συγκεκριμένη υπόθεση για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά σοβαρές».

Προσθέτοντας ότι, «ο Γενικός Εισαγγελέας, οι διωκτικές αρχές και η Αρχή Κατά της Διαφθοράς θα έπρεπε να είχαν ήδη δράσει».

Δειτε Επισης

Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Σ. Στεφάνου: Αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας η αντιφασιστική νίκη
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Ο σφετερισμός ελληνοκυπριακών περιουσιών στο επίκεντρο της συνάντησης Τασούλα και Ένωσης Προσφύγων
Κατηγορεί τον Τατάρ ότι δεν έκανε τίποτα και ισχυρίζεται πως η Ε/κ πλευρά πλησιάζει στη χαλαρή ομοσπονδία ο Ερχιουρμάν
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Πρόταση νόμου για πιστωτικές συμβάσεις και προστασία των οφειλετών κατέθεσε η Ατταλίδου
Ν. Χριστοδουλίδης: Προετοιμαζόμαστε εντατικά για μια φιλόδοξη Προεδρία τους Συμβουλίου της ΕΕ
Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029