Πρότεινε χώρους ανέγερσης δημοτικού Ορόκλινης η ΥΠΑΝ-« Επαφίεται στις κοινότητες να συμφωνήσουν»

Επαφίεται στις κοινότητες να συμφωνήσουν για ανέγερση δημοτικού σχολείου στην Ορόκλινη, είπε η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), Αθηνά Μιχαηλίδου, στο περιθώριο της συνάντησής της με Διευθύνσεις των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της πόλης και επαρχίας Λευκωσίας, η οποία έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως, στον Στρόβολο.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ζήτημα ανέγερσης του Δημοτικού Σχολείου Ορόκλινης, η Υπουργός σημείωσε ότι η ίδια επισκέφθηκε τις κοινότητες της περιοχής και συζήτησε το θέμα πολλές φορές, προσθέτοντας ότι το Υπουργείο έχει προτείνει χώρους για την ανέγερση του σχολείου.

«Επαφίεται στις κοινότητες να συμφωνήσουν έτσι ώστε να αρχίσει αμέσως το χτίσιμο. Η ανέγερση του σχολείου καθυστερεί όσο δεν συμφωνούν οι κοινότητες και θα πρέπει να ληφθεί μια τελική απόφαση, γιατί η καθυστέρηση αποβαίνει εις βάρος των παιδιών και της μάθησής τους», υπέδειξε η κ. Μιχαηλίδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας