Συζήτηση τροπολογιών Χαραλαμπίδου από υποεπιτροπή ΟΑΣΕ

Η Αντιπρόεδρος της ΚΣ ΟΑΣΕ Ειρήνη Χαραλαμπίδου συμμετείχε την Τρίτη σε συνεδρία της Υποεπιτροπής για τον Κανονισμό Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού.

Στη συνεδρία συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τροπολογίες που κατέθεσε η κ. Χαραλαμπίδου, οι οποίες έχουν ως στόχο την εξασφάλιση της ίσης εκπροσώπησης και των δύο φύλων σε θέσεις αξιωματούχων που διορίζονται απευθείας από τον Πρόεδρο και τη Μόνιμη Επιτροπή της Συνέλευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η Υποεπιτροπή για τον Κανονισμό Λειτουργίας θα υποβάλει ομόφωνη σύσταση στη Μόνιμη Επιτροπή της Συνέλευσης για υιοθέτηση των τροπολογιών, στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνόδου της ΚΣ ΟΑΣΕ στο Βανκούβερ, τον προσεχή Ιούλιο.

Πηγή: ΚYΠΕ

Δειτε Επισης

Αρχίζει η πειθαρχική δίωξη Κατσουνωτού δήλωσε ο Χαρτσιώτης-Σταύρου και Κωνσταντίνου στα μέλη της Επιτροπής
Mήνυμα νίκης από Χαμενεΐ μετά την εκεχειρία-«Οι ΗΠΑ δεν πέτυχαν τίποτα από τον πόλεμο, νίκη του ιρανικού λαού»
Ολοκληρώθηκαν οι Παγκύπριες Εξετάσεις-Δεν προέκυψαν προβλήματα
Συνελήφθησαν όλοι εμπλεκόμενοι της αιματηρής συμπλοκής-Επαναξιολογούνται τα κίνητρα της υπόθεσης
Θρήνος στον εκπαιδευτικό κόσμο-Έφυγε η καθηγήτρια Κάλη Μικρασιάτη
Ανθίζει το παγκόσμιο λαθρεμπόριο κοκαΐνης-Στα 25 εκατομμύρια οι χρήστες
Στις 22 Ιουλίου η απόφαση για Ζαννέτου-Κατατέθηκε η ιατρική βεβαίωση για άσθμα, έδειξε κακοβουλία η υπεράσπιση
Χαιρέτισε την αμερικανική παρέμβαση για εκεχειρία ο Πρόεδρος-Εισηγήθηκε μεταφορά ή ακύρωση φορολογιών της ΕΕ
Επιστολή διοικητών του Αρχιλοχία στο Δικαστήριο που ζητούν επιείκεια για το θάνατο Γιαννιού-«Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος»
Κλείδωσε η ημερομηνία των παράνομων «εκλογών» στα κατεχόμενα-Πάνω από διακόσιες χιλιάδες οι «ψηφοφόροι»