Aρχίζουν οι πτήσεις της Cyprus Airways μεταξύ Λάρνακας-Πρέβεζας

Αρχίζει στις 29 Ιουνίου με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις το δρομολόγιο της Cyprus Airways μεταξύ Λάρνακας και Πρέβεζας, όπως ανακοινώθηκε σε διάσκεψη Τύπου της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας.

Στη διάσκεψη Τύπου παρέστησαν οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Κύπρου και Ελλάδας μετά από πρόσκληση του Δήμου Πρέβεζας και σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Κύπρου. Το παρών έδωσαν επίσης τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πρέβεζας.

Στην παρέμβασή του, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος αναφέρθηκε στην «εξαιρετική σημασία» της αεροπορικής σύνδεσης με την Κύπρο και της δυνατότητας χρήσης του δικτύου της Cyprus Airways για μετάβαση σε προορισμούς της ευρύτερης περιοχής.

Είπε επίσης πως η Πρέβεζα είναι «ανοικτή ολόχρονα και όχι εποχιακά» και αναφέρθηκε στις προσπάθειες για επέκταση της τουριστικής περιόδου. Η Πρέβεζα, συνέχισε, δεν έχει μόνο να αναδείξει ήλιο και θάλασσα αλλά και πολιτισμό, αρχαιότητες και ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. 

Aναφέρθηκε ακολούθως στο Δίκτυο Αδελφοποιημένων Πόλεων, στο οποίο εντάσσονται η Πρέβεζα και η Πάφος, προσθέτοντας πως με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος έχουν αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις για την ανάδειξη του πολιτισμού και του τουρισμού.

«Είναι με μεγάλη μας χαρά που αρχίζουν και πάλι οι απευθείας συνδέσεις Λάρνακας-Πρέβεζας με τα αεροπλάνα της Cyprus Airways» είπε από την πλευρά του ο Διευθυντής Marketing and PR της Cyprus Airways, Θεόδωρος Μαλάς. Είπε ακόμη ότι πέρα από το ενδεχόμενο να αυξηθεί η συχνότητα των πτήσεων κατά τις καλοκαιρινές περιόδους για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, η εταιρεία εξετάζει και την πιθανότητα απευθείας συνδέσεων καθόλη την διάρκεια του χρόνου. O κ. Μαλάς είπε πως φιλοδοξία της Cyprus Airways είναι η αύξηση της συνδεσιμότητας με κλειδιά προορισμούς. Στόχος μας συνέχισε, “είναι η αύξηση του τύπου των αεροσκαφών του  στόλου και  της τεχνολογίας του στόλου κινούμενη προς την Πράσινη Καινοτομία".

Στη διάσκεψη Τύπου μίλησαν επίσης τοπικοί φορείς από τον τομέα του τουρισμού και της δημόσιας υγείας.

Δειτε Επισης

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 10χρονου Λούκα που διαγνώσθηκε με καρκίνο για τρίτη φορά-«Μπαμπά πάμε και θα έρθουμε»
Υπ. Γεωργίας: Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε νέα πνοή στον αγροτικό τομέα
Ε/κ και Τ/κ συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης
Οδηγίες Κανάρη σε ΟΑΥ για παράδοση μελέτης βασικών υπηρεσιών ΓεΣΥ σε ακριτικές περιοχές
Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Λάρνακας λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Η ιστορία του 25χρονου ποδηλάτη που διαγνώσθηκε με καρκίνο και κάνει τον γύρο της Κύπρου για το Ογκολογικό
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι και την Τρίτη
ΒΙΝΤΕΟ: Αγανακτισμένοι οι πολίτες με τις συνεχείς αυξήσεις, ζητούν μέτρα στήριξης από την Κυβέρνηση
Έτσι θα είναι οι φοιτητικές εστίες του ΤΕΠΑΚ-Υπογράφτηκε η σύμβαση (pics)
Δυνατή η τροποποίηση Δήλωσης ΦΠΑ από τις 17 Σεπτεμβρίου