ΒΙΝΤΕΟ: Δωδεκάχρονο παιδί-θαύμα αποφοίτησε από πανεπιστήμιο με πέντε πτυχία

Από πολύ μικρή ηλικία, ήταν προφανές ότι ο Clovis Hung διέθετε μια ακόρεστη περιέργεια και μια απαράμιλλη διανοητική ικανότητα.

Σε ένα αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό κατόρθωμα, ένα 12χρονο αγόρι, στις ΗΠΑ, διέψευσε τις προσδοκίες αποφοιτώντας από το πανεπιστήμιο με πέντε πτυχία. Το ταξίδι αυτού του νεαρού θαύματος δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό, καθώς απέδειξε ότι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο όταν πρόκειται για την επίτευξη μεγάλης ακαδημαϊκής επιτυχίας.

Από πολύ μικρή ηλικία, ήταν προφανές ότι ο Clovis Hung διέθετε μια ακόρεστη περιέργεια και μια απαράμιλλη διανοητική ικανότητα. Οι γονείς του, αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές του ικανότητες, ενθάρρυναν και καλλιέργησαν την αγάπη του για τη μάθηση.

Στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών, ο Hung άρχισε να παρακολουθεί πανεπιστημιακά μαθήματα, εμβαθύνοντας σε θέματα που τον γοήτευαν. Οι καθηγητές του έμειναν έκπληκτοι από την εξαιρετική του ικανότητα να αφομοιώνει πολύπλοκες έννοιες και την ικανότητά του να διατυπώνει τις σκέψεις του με ωριμότητα πέρα από την ηλικία του. Γρήγορα έγινε φανερό ότι ήταν ικανός να αναλάβει ακαδημαϊκές προκλήσεις που ξεπερνούσαν κατά πολύ τα όρια ενός τυπικού παιδιού της ηλικίας του.

Ενώ οι συνομήλικοί του εξερευνούσαν τις παιδικές χαρές και ασχολούνταν με παιδικά παιχνίδια, αφοσιώθηκε σε μια αυστηρή ακαδημαϊκή ρουτίνα. Αρίστευσε σε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, από τα μαθηματικά μέχρι τη φυσική, τη χημεία, την επιστήμη των υπολογιστών και τη φιλοσοφία. Η δίψα του για γνώση δεν γνώριζε όρια και ακατάπαυστα κυνηγούσε το πάθος του για μάθηση.

Με ένα σύστημα υποστήριξης αποτελούμενο από τους αφοσιωμένους γονείς του, τους καθηγητές του πανεπιστημίου και ένα δίκτυο μεντόρων, ο Hung κατάφερε να περιηγηθεί στις πολυπλοκότητες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές του ικανότητες, το πανεπιστήμιο του έδωσε την ευκαιρία να ακολουθήσει ταυτόχρονα πολλαπλά πτυχία.

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του