Αγωνία για το δίχρονο κοριτσάκι που χάθηκε στον Πύργο-Παραμένει άφαντο

Κορυφώνεται η αγωνία για το κοριτσάκι δύο ετών που εξακολουθεί να αγνοείται. Μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας δεν βρέθηκαν ίχνη της στον Πύργο Ηλείας, από όπου και χάθηκε.

Το παιδάκι χάθηκε από καταυλισμό Ρομά, με την αστυνομία και την πυροσβεστική να έχει εξαπολύσει έρευνα σε μεγάλη ακτίνα στον δυτικό Πύργο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το patrisnews, οι έρευνες από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης, δεν έχουν φέρει αποτελέσματα, καθώς δεν έχουν βρεθεί ίχνη του παιδιού.

Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, συμμετείχε και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας, με την συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Οι έρευνες σταμάτησαν προς το παρόν, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ομάδα δυτών σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει κατάδυση στο νερό. Αυτό αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί, με το πρώτο φως του ήλιου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στην Πάτρα
Θρίλερ στο Ελληνικό με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια-Κοινός παρονομαστής η παρουσία οικιακής βοηθού
Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο