Παγκύπρια εκστρατεία της Αστυνομίας για κάπνισμα σε κλειστούς χώρους

Η Αστυνομία σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει παγκύπρια εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους.

Η εκστρατεία άρχισε από την περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου, 2023 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουνίου, 2023, με σκοπό την εφαρμογή του Περί Προστασίας της Υγείας Νόμου.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, θα διενεργούνται έλεγχοι, κατά τις νυκτερινές κυρίως ώρες, ιδιαίτερα Παρασκευή και Σάββατο, σε νυκτερινά κέντρα, καθώς και σε χώρους στους οποίους απαγορεύεται το κάπνισμα.

Τα πρόσωπα, τα οποία εντοπίζονται να παραβιάζουν τη σχετική Νομοθεσία υπόκεινται στις πρόνοιες του Νόμου. Υπενθυμίζεται το κοινό ότι, η εξώδικη ρύθμιση για τους παρανομούντες (θαμώνες) ανέρχεται στα 85 ευρώ, ενώ καταγγέλλονται επίσης και οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι των Κέντρων Αναψυχής.

Δειτε Επισης

Οδηγούνται σε ευθανασία οι τρεις σκύλοι που επιτέθηκαν σε παιδιά και 25χρονη-«Η Πολιτεία αδυνατεί να εφαρμόσει τα βασικά»
Μετέφερε με φορτηγό ζώα από τα κατεχόμενα 42χρονος και κατέληξε με χειροπέδες
Χειροπέδες σε 18χρονο που οδηγούσε με 112 χιλιόμετρα αντί 50
Εντοπίστηκαν εκατοντάδες κούτες παράνομων καπνικών σε οικία 48χρονου στη Λευκωσία
Σωρεία ερωτημάτων για το Νομοσχέδιο για τα πυροτεχνήματα-Θετικοί εκ πρώτης οι ιδιοκτήτες χώρων εκδηλώσεων
Έκλεισε η ποινική κατά αστυνομικού για τις διαρροές πληροφοριών στο Δημητρούι-Διώκεται πειθαρχικά, επέστρεψε στο Σώμα
Τροχαίο με μοτοσικλέτα και ποδήλατο στον Στρόβολο
Το Δικαστήριο απέρριψε αγωγή κατά Δήμου Πάφου για το «Χάνι του Ιμπραήμ»
Επισκέφθηκε τα γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Παναγιώτου και συζήτησε για την ασφάλεια μετά τις ζημιές
Τουρίστες με buggy έπεσαν σε γκρεμό 29 μέτρων στον Ακάμα