Πυρά ΔΗΣΥ σε Κυβέρνηση για Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών-«Προσβολή για τον προσφυγικό κόσμο»

«Θα μιλήσουμε απλά και ξεκάθαρα. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν πρόκειται να αποδεχτεί σε καμία περίπτωση την πρόθεση της κυβέρνησης να βάλει χέρι στα έσοδα του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σε γραπτή του δήλωση ο Ονούφριος Κουλλάς, ανέφερε πως, «Η Βουλή ψήφισε, με δική της πρωτοβουλία, ένα συγκεκριμένο τέλος 0.4% στις αγοραπωλησίες ακινήτων με μοναδικό σκοπό να στηριχτούν οι πρόσφυγες και να δημιουργηθεί η μαγιά για την προώθηση της απώλειας χρήσης.

Προσθέτοντας ότι, «η εν λόγω πρόθεση, που μας αιφνιδίασε αρνητικά, δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως ασέβεια στη βούληση του Κοινοβουλίου αλλά, πολύ χειρότερα, ως προσβολή για τον προσφυγικό κόσμο. Δεν έχει σημασία πως η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει τα έσοδα για υφιστάμενες υποχρεώσεις της. Αυτές οι υποχρεώσεις θα υπήρχαν ακόμα και αν η Βουλή δεν ψήφιζε τη νομοθεσία για το συγκεκριμένο τέλος».

Παράλληλα, ο κ. Κουλλάς αναφέρει ότι, «θέλουμε να πιστεύουμε ότι η εν λόγω πρόθεση θα ανακληθεί πάραυτα.

Δειτε Επισης

Βλέπει Φιντάν στην Άγκυρα η Ολγκίν-Ακολουθούν οι επισκέψεις σε Αθήνα και Λονδίνο
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα
Έκλεισαν οι κάλπες στην ΕΔΕΚ-Η ώρα της κρίσης για Αναστασίου και Διομήδους
Τιμησε τους πεσόντες από τον Κοντεμένο ο Ιωαννίδης-«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τη διχοτόμηση»
Κοινά μηνύματα Αναστασίου και Διομήδους από την κάλπη-Καλούν σε συστράτευση και ενίσχυση της ΕΔΕΚ
Κάλεσμα Διομήδους στους ΕΔΕΚίτες για να ψηφίσουν-«Να πείσουμε και πάλι την κυπριακή κοινωνία ότι η ΕΔΕΚ μπορεί»
Έστειλε μήνυμα ενότητας για την ΕΔΕΚ από την κάλπη ο Αναστασίου-«Καλώ σε πλήρη συστράτευση»