Πρόστιμο τεσσερισήμισι χιλιάδες σε 30χρονο για παράνομα καπνικά

Αδασμολόγητα προϊόντα καπνού ανευρέθηκαν στην κατοχή 30χρονου και κατασχέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό. Στον 30χρονο εκδόθηκε από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 4,500 ευρώ, για την παράνομη κατοχή τους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.00 χθες το βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο τον 30χρονο, ο οποίος διακινείτο με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού. Εντός του οχήματός του, ανευρέθηκαν συνολικά 136 πακέτα τσιγάρων, ένα κουτί θερμαινόμενων τσιγάρων, και 133 πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού, από τα οποία τα 86 πακέτα βάρους 50 γραμμαρίων καπνού και τα άλλα 47 πακέτα βάρους 25 γραμμαρίων καπνού.

Αφού ενημερώθηκε σχετικά το Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του διενήργησαν έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα είναι αδασμοαφορολόγητα. Αυτά παραδόθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας στους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, που εξέδωσαν στον 30χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους τεσσερισήμισι χιλιάδων ευρώ.

Δειτε Επισης

Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα αδέλφια από την οικία τους στο Παραλίμνι (pics)
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν δύο κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 50χρονο (pics)
Οι απολαβές γυναικών που θα κατατάσσονται εθελοντικά στην Ε.Φ, οι επιλογές στρατοπέδων και τι ισχύει με εφεδρεία
Προκαλεί ανησυχία στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ το εύρος των εξετάσεων-Ενημερώνουν για τα επόμενα βήματά τους
Πράσινο από την Ολομέλεια για χρονοδιακόπτη στις κάμερες-Τι αλλάζει για τα εξώδικα
Καταγράφηκαν νέες ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ-Έγιναν πέντε χιλιάδες αλλαγές αερόσακων σε δύο εβδομάδες
Έτοιμη η ΕΦ για τη στράτευση γυναικών-Ενημέρωσε τη Βουλή για τις λεπτομέρειες ο Πάλμας
Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού το βράδυ της Πέμπτης λόγω εργασιών
Χαρτσιώτης: Ισχύει η νομοθεσία που απαγορεύει άναμμα φωτιάς και κατ’ επέκταση, λαμπρατζιάς
Ποινές φυλάκισης σε δύο πρόσωπα για κύκλωμα εμπορίας προσώπων-Χρηματικό πρόστιμο σε τρίτη κατηγορούμενη