Αυτεπάγγελτη έρευνα Αστυνομίας για το ξύλο σε παιχνίδι του αγροτικού στα Λύμπια

Τις θλιβερές εικόνες που καταγράφηκαν σε γήπεδο των Λυμπιών μέσω βίντεο και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου στο πλαίσιο αναμέτρησης για το αγροτικό πρωτάθλημα, διερευνά η Αστυνομία, η οποία έχει αρχίσει έρευνα με τη λήψη καταθέσεων, ούτως ώστε να βρει την άκρη του νήματος και αυτούς που εμπλέκονταν στα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, κρινόταν ο τίτλος του Πρωταθλητή Πρωταθλητριών ΣΤΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και οι ομάδες ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς και Ξυλοφάγου F.C., αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Απόλλων Λυμπιών. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, έληξε 2-2 και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι, με νικητή τον ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς. Ωστόσο, εκεί που άναψαν τα αίματα, ήταν η στιγμή που απέκρουσε το πέναλτι ο τερματοφύλακας της μιας ομάδας και πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στην κερκίδα της αντίπαλης ομάδας, κατεβάζοντας το παντελόνι του.

Όπως διακρίνεται και στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων πιάνονται στα χέρια ρίχνοντας μπουνιές και κλωτσιές, ενώ μέσα στο γήπεδο εισβάλλουν και οπαδοί, με την κατάσταση να ξεφεύγει εντελώς και ο αγωνιστικός χώρος να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη λειτουργό του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδούλου, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο των Λυμπιών, δεν έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία. Ωστόσο, η Αστυνομία, σύμφωνα με την κ. Χριστοδούλου, έχει αρχίσει τη διερεύνηση του περιστατικού και πρόκειται να κληθούν πρόσωπα για κατάθεση. «Θα γίνουν ενέργειες για εξασφάλιση μαρτυρίας, ούτως ώστε να προχωρήσουμε με τη διερεύνηση. Πρέπει να πούμε ότι είναι στα αρχικά στάδια η έρευνα των όσων προκλήθηκαν και οποιαδήποτε μαρτυρία μπορεί να εξασφαλιστεί, θα διευκολύνει το έργο των Αρχών για διερευνηθεί το περιστατικό».

Πάντως, για καλή τύχη των εμπλεκομένων, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, από τα επεισόδια που προκλήθηκαν ανάμεσα στις δυο ομάδες, αφού οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να ηρεμήσουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Σημειώνεται επίσης, πως ο αγώνας του αγροτικού, όπως και οι υπόλοιποι φυσικά αγώνες της ίδιας κατηγορίας, κρίνονται ως χαμηλής επικινδυνότητας και γι’ αυτό τον λόγο δεν υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έπαιξαν ξύλο παίκτες και φίλαθλοι-Απίστευτες εικόνες σε κυπριακό γήπεδο

Δειτε Επισης

Έμμεσες συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για την αποφυγή περιφερειακής κλιμάκωσης
Οι μεξικανικές αρχές βρίσκουν διαμελισμένα πτώματα, ανάμεσά τους αυτό υποψηφίου δημάρχου
Politico: Κουράζουν τους συμμάχους τα «μπρος-πίσω» του Μακρόν με τη Μόσχα
Ο Ζελένσκι διαμαρτύρεται επειδή η Δύση του απαγορεύει να πλήξει με τα όπλα της την επικράτεια της Ρωσίας
Εμπορικό πλοίο υπέστη «ελαφριά» ζημιά όταν χτυπήθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα από τους Χούθι
Τραγικός επίλογος για τον Ιτζάκ, τη Σάνι και την Αμίτ-Οι ιστορίες των τριών ομήρων που βρέθηκαν νεκροί
Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Τα κλειδωμένα σενάρια για την σορό που βρέθηκε στη Σωτήρα-Περιορίστηκαν φάκελοι ελλειπόντων
Καθησυχάζουν οι ειδικοί για τον παρβοϊό στην Κύπρο-Τα συμπτώματα και ο τρόπος μετάδοσης στα παιδιά
Μπαίνουν στο δικαστικό ρινγκ για τη μητέρα των μαχών Εισαγγελία και Ελεγκτής-Ο τελικός των κορυφαίων θεσμών