Αυτεπάγγελτη έρευνα Αστυνομίας για το ξύλο σε παιχνίδι του αγροτικού στα Λύμπια

Τις θλιβερές εικόνες που καταγράφηκαν σε γήπεδο των Λυμπιών μέσω βίντεο και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου στο πλαίσιο αναμέτρησης για το αγροτικό πρωτάθλημα, διερευνά η Αστυνομία, η οποία έχει αρχίσει έρευνα με τη λήψη καταθέσεων, ούτως ώστε να βρει την άκρη του νήματος και αυτούς που εμπλέκονταν στα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, κρινόταν ο τίτλος του Πρωταθλητή Πρωταθλητριών ΣΤΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και οι ομάδες ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς και Ξυλοφάγου F.C., αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Απόλλων Λυμπιών. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, έληξε 2-2 και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι, με νικητή τον ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς. Ωστόσο, εκεί που άναψαν τα αίματα, ήταν η στιγμή που απέκρουσε το πέναλτι ο τερματοφύλακας της μιας ομάδας και πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στην κερκίδα της αντίπαλης ομάδας, κατεβάζοντας το παντελόνι του.

Όπως διακρίνεται και στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων πιάνονται στα χέρια ρίχνοντας μπουνιές και κλωτσιές, ενώ μέσα στο γήπεδο εισβάλλουν και οπαδοί, με την κατάσταση να ξεφεύγει εντελώς και ο αγωνιστικός χώρος να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη λειτουργό του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδούλου, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο των Λυμπιών, δεν έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία. Ωστόσο, η Αστυνομία, σύμφωνα με την κ. Χριστοδούλου, έχει αρχίσει τη διερεύνηση του περιστατικού και πρόκειται να κληθούν πρόσωπα για κατάθεση. «Θα γίνουν ενέργειες για εξασφάλιση μαρτυρίας, ούτως ώστε να προχωρήσουμε με τη διερεύνηση. Πρέπει να πούμε ότι είναι στα αρχικά στάδια η έρευνα των όσων προκλήθηκαν και οποιαδήποτε μαρτυρία μπορεί να εξασφαλιστεί, θα διευκολύνει το έργο των Αρχών για διερευνηθεί το περιστατικό».

Πάντως, για καλή τύχη των εμπλεκομένων, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, από τα επεισόδια που προκλήθηκαν ανάμεσα στις δυο ομάδες, αφού οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να ηρεμήσουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Σημειώνεται επίσης, πως ο αγώνας του αγροτικού, όπως και οι υπόλοιποι φυσικά αγώνες της ίδιας κατηγορίας, κρίνονται ως χαμηλής επικινδυνότητας και γι’ αυτό τον λόγο δεν υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έπαιξαν ξύλο παίκτες και φίλαθλοι-Απίστευτες εικόνες σε κυπριακό γήπεδο

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας-Αποκλείστηκαν διά βίου επιβάτες από ταξίδια
Κίνηση ματ από Κωστή Ευσταθίου-Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ
Ξεκάθαρη η Φον Ντερ Λάιεν για την άμυνα της Ε.Ε.-«Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει»
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ