Με τη χρυσή παγκοσμιονίκη, Μαρία Μάρκου συναντήθηκε η Αννίτα

H Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου υποδέχθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή τη χρυσή παγκοσμιονίκη παραθλήτρια, στην άρση βαρών σε πάγκο, Μαρία Μάρκου συγχαίροντας την για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλει ακούραστα, γεμίζοντας μας περηφάνια και τιμώντας τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους Βουλής των Αντιπροσώπων, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης η κα Δημητρίου τίμησε την Μαρία Μάρκου με το έμβλημα της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπογραμμίζοντας την πολύτιμη προσφορά της μέσα από τα επιτεύγματα και τον επίπονο αγώνα της.

«Μας κάνεις περήφανους, κάθε φορά δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό και καταβάλλοντας το μέγιστο της προσπάθειας σου, δείχνοντας σε όλες και όλους  ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο» ανέφερε η κα Δημητρίου.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, επεσήμανε παράλληλα, ότι η Μαρία Μάρκου αφήνει το αποτύπωμα της και ως γυναίκα αγωνίστρια υποδεικνύοντας μας και όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν για τα άτομα με αναπηρίες, διασφαλίζοντας ισότητα και ισότιμη πρόσβαση στον αθλητισμό.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως κοινωνία και ειδικά ως πολιτεία, τόνισε η κα Δημητρίου, είναι να αναγνωρίζουμε τη σκληρή προσπάθεια των παραθλητών και παραθλητριών μας και να στεκόμαστε δίπλα τους συνδράμοντας στον αγώνα τους με συγκεκριμένες πολιτικές, ενισχύοντας τη σκληρή προσπάθεια τους.

Δειτε Επισης

Κυπριακό, περιφερειακά και διμερή σχέσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Προέδρου-ΥΠΕΞ Σ. Αραβίας
Προανήγγειλε θετικές εξελίξεις εντός του 2024 για ένταξη της Κύπρου στο πρόγραμμα απαλλαγής θεωρήσεων εισόδου των ΗΠΑ ο ΠτΔ
ΒΙΝΤΕΟ: Το παράπονο Κύπριου στον Κασσελάκη για το ολίσθημα για κατεχόμενα και η ανεύθυνη αντίδραση
Τίμησε τον Χριστοδουλίδη με Προεδρικό μετάλλιο το Queens College
Συλλυπητήρια Προέδρου στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού που σκοτώθηκε στο καθήκον
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για τη Δημαρχεία του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας ο Λούκας Πολυκάρπου
Διμερείς σχέσεις και Κυπριακό στις συναντήσεις Κόμπου στη Νέα Υόρκη
Επιμένει για τις υπερωρίες της Κωμοδρόμου το ΑΚΕΛ-«Ο ΚΕ διαψεύδει το έντυπο που επανειλημμένα υπόγραφε»
Μέτσολα προς Αμμοχωστιανούς-«Ακλόνητη η θέση του ΕΚ για την Κύπρο»
Διεκδικεί το χρίσμα του ΔΗΣΥ για Δήμαρχος Παραλιμνίου-Δερύνειας ο Παναγιώτης Κύζας