Σηκώνει το γάντι και απαντά στην ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ o Λοϊζίδης-Θα κινηθεί μέσω της νομικής οδού

Σηκώνει το γάντι και απαντά στην ανακοίνωση της ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ, η οποία εμφανίστηκε ενοχλημένη από τις δηλώσεις του, ο πρόεδρος της συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, Νίκος Λοϊζίδης.

Όπως ανάφερε ο κος Λοϊζίδης, δεν επιθυμεί να σχολιάσει οτιδήποτε, αλλά θα κινηθεί μέσω της νομικής οδού. «Σας παραπέμπω μόνον στην ανακοίνωση της συντεχνία της ΑΣΔΥΚ με ημερομηνία 19/3/2021, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

*Την απόφαση να αποδεχτεί την παραίτηση του Προέδρου του ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ, συνάδελφου Νίκου Λοϊζίδη και ταυτόχρονα να τον ευχαριστήσει για το αξιόλογο έργο που αυτός και οι στενοί συνεργάτες του έχουν πετύχει ώστε από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα να υπάρξει μια αθρόα εγγραφή μελών αστυνομικών και πυροσβεστών στην ΑΣΔΥΚ, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Αποτέλεσμα της ακούραστης δράσης τους, ο ΚΑΣ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Κλάδος της Συντεχνίας και συνεχίζει να αναπτύσσεται. Για τούτο εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον συνάδελφο Νίκο Λοϊζίδη αλλά και σε όλους του αφανείς πρωτεργάτες του ΚΑΣ.

*Να θέσει τέλος στις όποιες κακόβουλες φήμες έχουν κυκλοφορήσει αναφορικά με τους λόγους παραίτησης του Προέδρου του ΚΑΣ και να ξεκαθαρίσει ότι καμία οικονομική παρασπονδία ή ατασθαλία δεν υπήρξε από οποιοδήποτε μέλος του Προεδρείου και του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΚΑΣ. Ο ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ άλλωστε δεν διαθέτει δικό του ταμείο και δεν διαχειρίζεται οποιαδήποτε λεφτά συνδρομών που καταβάλλονται από τα μέλη στη Συντεχνία.

*Την ίδια στιγμή διευκρινίζεται ότι η ΑΣΔΥΚ δεν έχει λάβει καμία δωρεά από οποιοδήποτε μέλος του ΚΑΣ ούτε αναγνωρίζει την οποιαδήποτε εισφορά στην ΑΣΔΥΚ ή/και στον ΚΑΣ. Η κάλυψη των εξόδων του νομικού συμβούλου της ΑΣΔΥΚ, που ο τέως Πρόεδρος του ΚΑΣ είχε χρησιμοποιήσει για σκοπούς του Κλάδου, έγιναν από τον ίδιο προσωπικά μετά από δικές του συνεννοήσεις και διευθετήσεις χωρίς καμία έγκριση ή εξουσιοδότηση από το ΔΣ της ΑΣΔΥΚ. Συνεπώς, καμία νομική υποχρέωση ή ευθύνη δεν είχε η ΑΣΔΥΚ για την κάλυψη των εξόδων αυτών και γι’ αυτό την εξόφληση της οφειλής ανέλαβε, ως έπρεπε άλλωστε, ο παραιτηθείς Πρόεδρος του ΚΑΣ οποίος είχε από μόνος του την πρωτοβουλία», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη