ΒΙΝΤΕΟ: Η ατάκα του Γιλντιρίμ στη γυναίκα του που άργησε στο παραβάν- «Δεν μπορούσες να αποφασίσεις;»

Να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με την σύζυγό του πήγε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, για το δεύτερο γύρο των εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο των καλπών στην Τουρκία

Ο Γιλντιρίμ, βγήκε από το παραβάν και περίμενε τη σύζυγό του, ωστόσο του φάνηκε να καθυστερεί. Εξερχόμενη η ίδια από το παραβάν της είπε γελώντας: «Τι συνέβη, κυρία, δεν μπορούσατε να αποφασίσετε;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το φαβορί του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών που διεξάγονται σήμερα στην Τουρκία, δήλωσε αφού ψήφισε στο Ουσκουντάρ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ, ότι η ψηφοφορία «θα ολοκληρωθεί γρήγορα».

«Καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει ποσοστά συμμετοχής 90%, η Τουρκία τα έχει σχεδόν φτάσει. Καλώ τους συμπολίτες μου να έρθουν ακάθεκτοι να ψηφίσουν».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 10χρονου Λούκα που διαγνώσθηκε με καρκίνο για τρίτη φορά-«Μπαμπά πάμε και θα έρθουμε»
Νεκρή επιβάτιδα σε πτήση- Πίστευαν ότι κοιμόταν όμως έπαθε ανακοπή
Νέα στοιχεία για την φρίκη στο Βόλο-Aναφορές ότι ο 28χρονος κακοποιούσε και το παιδί
Συλλυπητήρια Προέδρου στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού που σκοτώθηκε στο καθήκον
Έξι νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες από πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Ταϊβάν
Aνώτεροι αξιωματικοί του ρωσικού ναυτικού σκοτώθηκαν σε επίθεση στη Σεβαστούπολη
Οι Αρμένιοι μαχητές του Καραμπάχ αρχίζουν να παραδίδουν τα όπλα υποστηρίζει η Ρωσία
Πώς έγινε η συντριβή του αεροσκάφους στη Θήβα-Καταλείπει σύζυγο και βρέφος ο 37χρονος χειριστής
Το τροχαίο που προηγήθηκε του διπλού θανατηφόρου και η μαρτυρία του οδηγού που παρέσυρε τα θύματα
Πάπας Φραγκίσκος: Οι μετανάστες δεν εισβάλλουν στην Ευρώπη