Ανήλικη στην Ελλάδα κατήγγειλε τον βιασμό της από τον πατέρα φίλου της

Μία υπόθεση βιασμού ανήλικης απασχολεί τις αστυνομικές Aρχές του Ρεθύμνου από την Παρασκευή, όταν μία 14χρονη κατήγγειλε έναν 50χρονο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ότι την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, μία 14χρονη μετέβη με τους γονείς της στην Υ.Α. Ρεθύμνου και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την προηγούμενη μέρα εξαναγκάστηκε σε ασελγείς πράξεις από τον πατέρα φίλου της, ο οποίος την έπεισε -άγνωστο πώς- να τον ακολουθήσει στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα σε σύλληψη ενός 50χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια Ρεθύμνου με την σε βάρος του δικογραφία για βιασμό ανήλικου. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου-«Θόλωσα και ξέσπασα στο παιδί, η μάνα μου με τρελαίνει»
Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Ωρωπό-Εκκενώθηκε το Ασπροχώρι, απομακρύνθηκαν πολίτες από 35 σπίτια
Η πρώτη δήλωση της μητέρας της Μουρτζούκου μετά τη σύλληψή της-«Δεν περίμενα να έχει πειράξει τα παιδιά της»
Δικηγόρος Ειρήνη Μουρτζούκου: Αυτά που θα πει στην απολογία της θα προκαλέσουν σοκ
Προσωρινή δικαίωση για την Καϊλή-Αίρεται «μπλόκο» σε πρόσβασή της σε έγγραφα
Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός που παρέλαβε νεκρό τον μικρό Παναγιωτάκη-«Με λοιδόρησαν, με κορόιδεψαν και με είπαν δολοφόνο»
Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία η Μουρτζούκου-«Το μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα, το δεύτερο παιδί το σκότωσα κατά λάθος»