Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Θεμιστοκλέους-«Χρησιμοποίησα τη δική της ατάκα»

Κι άλλο λάδι στη φωτιά έριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Λεμεσού Ανδρέας Θεμιστοκλέους. Αντιδρώντας στον σάλο που ξέσπασε μετά το νέο σεξιστικό του σχόλιο, το οποίο στοχοποιούσε τη βουλεύτρια των Οικολόγων Αλεξάνδρα Ατταλίδου, ανέφερε πως απλώς σήκωσε το γάντι και δεν είναι αυτός που αναφέρθηκε πρώτος στους «τρεις μαύρους» αλλά η συνάδελφός του, για να «εμφανιστεί ότι τάχα δέχεται απειλές». Υποστήριξε πως είναι υπόλογος μόνο σε όσους τον ψήφισαν και ασπάζονται την ιδεολογία του, ενώ εξέφρασε και παράπονο επειδή κανένας, όπως υποστήριξε, δεν ενδιαφέρεται για την άποψή του.

Στη νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Θεμιστοκλέους υποστήριξε πως τα πράγματα είναι απλά. «Την φράση ‘έλαβα μηνύματα ότι θα μου στείλουν τρεις μαύρους’, δεν είμαι εγώ που την έβαλα στην πολιτική ζωή, αλλά η κυρία Ατταλίδου από μόνη της και χωρίς να την πιέσει κανένας, για να εμφανιστεί ενώπιον της κοινής γνώμης ότι τάχα για τις πολιτικές απόψεις της, δέχεται απειλές», έγραψε.

«Απόδειξη και μάλιστα τρανή, για τους ψευδείς ισχυρισμούς της», πρόσθεσε, «είναι ότι όταν ρωτήθηκε γιατί δεν πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει τις απειλές εναντίον της, αυτή απάντησε ότι "δεν εμπιστεύεται το κράτος δικαίου της Κυπριακής Δημοκρατίας"».

Ο βουλευτής Λεμεσού ανέφερε, ακολούθως, πως «εγώ, απλά σήμερα σήκωσα το γάντι που πέταξε η ίδια η κυρία Ατταλίδου και χρησιμοποίησα την δική της ατάκα με ειρωνικό τρόπο για να καυτηριάσω την ανάρτησή της για τους τάχα πολλούς αιώνες καταπίεσης και δήθεν βασανιστηρίων των ΛΟΑΤΙΚ κι ότι από σήμερα, μετά την ψεσινή ψήφιση του σχετικού νόμου, ότι επιτέλους τελείωσαν και η καταπίεση και τα βασανιστήρια».

«Κυρία Ατταλίδου, πολιτική δίωξη δεν είναι να ισχυρίζεσαι και να χρησιμοποιείς ανέξοδες ατάκες για δήθεν απειλές. Πολιτική δίωξη είναι να χρησιμοποιείς ατάκες άλλων που ανευθύνως ρίχνουν στην πολιτική ζωή και να ξεσηκώνεται ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και όλα τα ΜΜΕ και χωρίς κανένας να ενδιαφερθεί για την αλήθεια και την άποψη σου, να στρέφονται εναντίον σου, διότι σθεναρά μόνος σου κόντρα σε όλους υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου», ισχυρίστηκε περαιτέρω.

Καταληκτικά έστειλε, όπως είπε, μήνυμα προς όλους ότι: «Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους είναι πολιτικά υπόλογος μόνο σε όλους όσοι τον ψήφισαν και όλους όσοι ασπάζονται τις ίδιες πολιτικές και ιδεολογικές απόψεις μαζί του».

Η νέα ανάρτηση του βουλευτή έγινε λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε από τη Βουλή ότι θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες από την Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων, κατόπιν της καταγγελίας που έκανε εναντίον του η βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων. Σημειώνεται ότι επιστολή προς την Πρόεδρο της Βουλής έστειλε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών Δημήρης Δημητρόυ, ο οποίος ζητά την απομάκρυνση του κ. Θεμιστοκλέους από την εν λόγω Κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Δειτε Επισης

Προσωπικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα ανηλίκων έξω από καφετέρια (pics)
Ν. Χριστοδουλίδης: Η ΕΕ μπορεί να δώσει απτά κίνητρα σε όλους στο Κυπριακό
Σ. Στεφάνου: Μεσόγειος και Μ. Ανατολή απαλλαγμένες από όπλα μαζικής καταστροφής
Παραδόθηκε ο ανήλικος που μαχαίρωσε 17χρονο έξω από καφετέρια στη Λεμεσό
Σε διαθεσιμότητα Κύπριος Βουλευτής του βόρειου Λονδίνου-Καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά
Σε μαζική συμμετοχή καλούν οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές ένα χρόνο πριν τις εκλογές
Ανέλυσε το όραμα του για αξιοποίηση του ΦΑ ο Παπαναστασίου-Στην εξίσωση και η λύση του Κυπριακού
Συμπλοκή ανήλικων και μαχαιρώματα στη Λεμεσό
Για προώθηση έργων υποδομής συζήτησαν ο ΠτΔ και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου
Επέκταση του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων ζήτησε η ΣΕΚ από Πρόεδρο