Νέα βίντεο στο φως από τα σοβαρά επεισόδια στον Εναέριο-Καρέ καρέ οι μάχες

Νέο βίντεο από τα ντροπιαστικά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά το τελικό κυπέλλου στη Λεμεσό, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο καταγράφονται καρέ καρέ οι μάχες των οπαδών της ΑΕΛ με τους αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο απολογισμός του τελικού-Μολότοφ, πετροπόλεμος και ζημιές στη Λεμεσό, δακρυγόνα στη Λευκωσία

Μπορεί η Αστυνομία να υποστηρίζει πως το «επιχειρησιακό πλάνο ήταν επιτυχημένο», ωστόσο τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν δείχνουν για άλλη μια φορά πως οι χούλιγκαν έκαναν αυτό που ήθελαν, με τις εικόνες βίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να προκαλούν από τη μια ντροπή και από την άλλη ερωτήματα, ως προς την αδυναμία που παρατηρείται για να ελεγχθούν, με τις ευθύνες να βαραίνουν άπαντες.

Μετά τα επεισόδια στο Τάσος Παπαδόπουλος, υπενθυμίζεται πως είχαν ανακοινωθεί μέτρα από την υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας, ωστόσο για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν τρύπια, αφού εντός του αγωνιστικού χώρου πέρασαν εκατοντάδες κροτίδες και φωτοβολίδες, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα ως προς τους ελέγχους που έγιναν ή δεν έγιναν, από πλευράς Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, παρά τις αψιμαχίες και τα παρατράγουδα εντός του αγωνιστικού χώρου, οι οπαδοί της ΑΕΛ αποχώρησαν χωρίς έκτροπα, εντούτοις φαίνεται να ήταν ετοιμοπόλεμοι στη Λεμεσό, όπου μετέτρεψαν τον Εναέριο σε πεδίο μάχης, με την Αστυνομία και πάλι να τρέχει από πίσω τους, σε μια προσπάθεια να επιβάλει την τάξη.

Πέτρες, φωτοβολίδες, μολότοφ και φωτιές, ήταν τα χαρακτηριστικά του σκηνικού που επικράτησε για ώρα, ενώ έκαψαν όχημα πολίτη.

Επίσης, στο πιο κάτω βίντεο, καταγράφονται οπαδοί να ρίχνουν φωτοβολίδα με πιστόλι προς το ελικόπτερο της Αστυνομίας που επόπτευε την πορεία των οπαδών στον αυτοκινητόδρομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κυριαρχία των χούλιγκαν για άλλη μια φορά και το «επιτυχημένο πλάνο» της Αστυνομίας

Εξάλλου σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media καταγράφεται επεισόδιο, στο οποίο οπαδός της ΑΕΛ με κουκούλα, επιτίθεται σε όχημα που φέρει διακριτικά της Ομόνοιας και τα αφαιρεί. Την ίδια ώρα, πριν την έναρξη του χθεσινού τελικού, οπαδοί, άναψαν εστίες φωτιάς κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, Λεμεσού-Λευκωσίας, ενώ προκλήθηκε έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση, με αποτέλεσμα, αρκετοί φίλαθλοι να εισέλθουν με καθυστέρηση στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, συνελήφθησαν συνολικά οχτώ πρόσωπα, τόσο πριν, όσο και μετά τη διεξαγωγή του Τελικού στο στάδιο ΓΣΠ.Πριν την έναρξη του αγώνα, στις εισόδους του σταδίου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη έξι προσώπων, για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, ενώ άλλα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων, που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων στις εισόδους του σταδίου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη έξι προσώπων, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν βεγγαλικά και κροτίδες.Επίσης στο χώρο στάθμευσης της νότιας κερκίδας του σταδίου, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και παραλήφθηκε, μία τσάντα εντός της οποίας υπήρχαν τέσσερις βόμβες μολότοφ, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο, μία κουκούλα και δύο ζεύγη γάντια.

asda-1_1.width-800 (1)

Δειτε Επισης

Με συμπληρωματικό υπόμνημα επανήλθαν στη θέση περί δεδικασμένου οι μοναχοί
Τα σημεία που εστιάζει η νέα ένσταση των δικηγόρων των μοναχών-Άρχισε η κλήτευση μαρτύρων από την Μονή
Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση η αιτία θανάτου της 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα
Αναθεώρηση Οδηγών για προστασία πληροφοριοδοτών
Καταδικάστηκε με πρόστιμο εταιρεία για τον θάνατο εργαζόμενου-Άνοιξε η θύρα ανυψωτικού και έπεσε στο κενό
Άκαρπες οι έρευνες μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου μέλους στη Λάρα
Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες-Έρευνες Αστυνομίας για τον αποστολέα
Συνελήφθη 44χρονος για κλοπή πορτοφολιού από υπεραγορά
Επαναρχίζουν οι έρευνες για τον εντοπισμό ανθρώπινου μέλους στην παραλία της Λάρας
Άλλο ένα καλοκαίρι υπό τον φόβο των τετράτροχων στα παραλιακά μέτωπα-Στα συρτάρια τα μέτρα