Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Παραλίμνι-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, μεταφέρθηκε ένοικος διαμερίσματος τριώροφου συγκροτήματος, στο οποίο ξέσπασε φωτιά, ενώ ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με τη βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «γύρω στις 18:25 της Τετάρτης 24 Μαΐου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον 2ο όροφο τριώροφου συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Παραλίμνι. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου» και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 19:16».

Πρόσθεσε ότι την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, η ένοικος βρισκόταν εντός του διαμερίσματός της και εξήλθε σε ανοιχτό χώρο πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προτού επεκταθεί η πυρκαγιά. Λόγω εισπνοής καπνού, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με Ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου.

Σημειώνεται ότι «με τη βοήθεια των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έγινε εκκένωση του κτηρίου και αριθμός ενοίκων εξήλθε με ασφάλεια σε ανοιχτό χώρο. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο χώρο του ενιαίου καθιστικού/ κουζίνας, ενώ επηρεάστηκε η βαφή του τοίχου των υπνοδωματίων από τον καπνό».

Επιπρόσθετα, «από τον καπνό επηρεάστηκε και το διαμέρισμα που βρισκόταν στον τρίτο όροφο, καθώς και η βαφή στο κλιμακοστάσιο και εξωτερικά του κτηρίου».

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Δειτε Επισης

Εκτός ΔΗΣΥ, η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Κούρσα για δύο άλογα στην Πάφο-Υπέβαλαν υποψηφιότητες Φαίδωνας και Εύρος Λοϊζίδης
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο