Για έλεγχο το τζιπ που οδηγούσε ο 29χρονος-Διερευνάται και το ενδεχόμενο κακοκαιρίας

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το στέλεχος της Εθνικής Φρουράς, μετά από τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού, ανέφερε πως, ο 29χρονος νοσηλεύεται σε θάλαμο τραυμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση του παρακολουθείται.

Ερωτηθείς εάν διερευνάται κατά πόσον υπήρχε πρόβλημα στο όχημα ο κ. Στυλιανού είπε ότι, «στο όχημα της Εθνικής Φρουράς αναμένεται να διενεργηθεί ο απαραίτητος ηλεκτρομηχανολογικός έλεγχος. Το όχημα έφερε όλα τα πιστωτικά, αλλά οφείλουμε να ερευνήσουμε τα πάντα και το ενδεχόμενο της κακοκαιρίας».

Σε ερώτηση εάν νόμιμα ο 29χρονος υπαξιωματικός κινείτο χωρίς συνοδηγό στο όχημα είπε πως, «ήταν νόμιμος που ήταν μόνος του. Υπάρχουν οι σχετικές εγκρίσεις, σε κάποια χιλιόμετρα μπορεί να πηγαίνει μόνος του, όταν είναι στέλεχος. Η διαδρομή που πήγαινε ο συνάδελφος ήταν από τη Βάση Αεροπορίας στη Λακατάμια στη Λάρνακα, για να συμμετάσχει σε μια εκπαίδευση. Έμπιπτε στην κατηγορία της νόμιμης διαδρομής».

Υπενθυμίζεται πως, το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο 29χρονος, υπαξιωματικός, οδηγός του τζιπ ταξίδευε από τη Λάρνακα προς τη Λευκωσία με στρατιωτικό όχημα, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει από γέφυρα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Σημειώνεται πως, η Αστυνομία σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά διέταξαν από την πρώτη στιγμή έρευνα, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 29χρονος υπαξιωματικός τραυματίστηκε.

Δειτε Επισης

Νεκρή η πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στην Κοκκινοτριμιθιά-Παραδόθηκε ο οδηγός
Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία
Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών-Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο