Διατάχθηκε έρευνα για το τροχαίο με τον υπαξιωματικό-Παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

Έρευνα διατάχθηκε από την Αστυνομία, σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά, για τα αίτια του ατυχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με στρατιωτικό όχημα τύπου τζιπ, που οδηγούσε 29χρονος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας, αναφέρει πως κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 29χρονος οδηγός του τζιπ παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει από γέφυρα και να καταλήξει σε πλαγιά.

Ο υπαξιωματικός, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις όπου νοσηλεύεται , με κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:00 και στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης για εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Πυρκαγιά παρά το καζίνο της Λεμεσού-Κατέκαυσε δύο εκτάρια γης
Ζήτησε έκθεση γεγονότων για το φερόμενο ομοφοβικό επεισόδιο στην Ελλάδα το ΥΠΑΝ-Περιμένει την επιστροφή μαθητών
Αγνοείται 37χρονος τουρίστας που διέμενε στην Αγία Νάπα-Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία (pic)
Πάνω από 140 παιδιά μίλησαν ως θύματα ή ως μάρτυρες σεξουαλικής κακοποίησης το 2024
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης από τη Βρετανία-Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και εξαφανίστηκε (pic)
Καταγγελία για ομοφοβικό επεισόδιο στο pride της Θεσσαλονίκης-Δείχνουν ως θύτες Κύπριους μαθητές
Ξεκινά τετράμηνη εκστρατεία η Αστυνομία-Αυξημένοι έλεγχοι για μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες και χρήστες πατινιών