Σε σοβαρή κατάσταση ο 29χρονος υπαξιωματικός που κατέπεσε από γέφυρα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 29χρονος υπαξιωματικός, ο οποίος τραυματίστηκε έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14:00, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 29χρονος υπαξιωματικός, σε κάποιο σημείο του δρόμου στην περιοχή της Αλάμπρας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα αυτό να καταπέσει από γέφυρα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 29χρονο υπαξιωματικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η κατάσταση της υγείας του 29χρονου κρίνεται ως σοβαρή, ενώ από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει σοβαρά τραύματα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.

Δειτε Επισης

To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα