Μειώνοντας το ψηφιακό ρίσκο με απλές λύσεις από τη Cyta Business

Σύμμαχος και υποστηρικτής της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι η Cyta Business που γνωρίζει πολύ καλά, ότι η κυβερνοασφάλεια είναι ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που τις απασχολούν.

Μετά τη τεράστια επιτυχία του αντίστοιχου Συνεδρίου που διεξήχθη στη Λευκωσία, το Cyta Business Roadshow συνεχίζει το ταξίδι του κάνοντας μια νέα στάση, αυτή τη φορά, στη Λεμεσό. Με θέμα «CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις» και πραγματοποιεί ένα νέο κύκλο παραγωγικών, διαδραστικών συζητήσεων την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στις 15:30 – 18:00, στο Columbia Plaza όπου θα αναδείξει τις σημαντικότερες ανάγκες των ΜμΕ της Κύπρου στοχεύοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξή τους.

Στο σπουδαίο γεγονός παρουσία θα έχουν σημαντικά ονόματα από το επιχειρείν. Ειδικότερα, στο Συνέδριο παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Ανώτερος Σύμβουλος Κυβερνοασφάλειας της Logicom Solutions, Χρίστος Μενελάου, με θέμα "Safeguarding your business from evolving cyberthreats» και ο Νικόλας Γιάλλουρος, Solution Sales Specialist, Modern Workplace & Security (Greece, Cyprus) της εταιρείας Microsoft, ο οποίος θα συζητήσει το πώς οι εταιρείες μπορούν να υιοθετήσουν την zero-trust στρατηγική για την προστασία των δεδομένων και των υποδομών τους.

Η Νίκη Ιωάννου, Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων της Cyta Business, ο Ιάσονας Χαραλάμπους, Προϊστάμενος Τεχνικών Λύσεων & Ειδικών Έργων της Cyta Business, και Πέτρος Παντζαρής, Προϊστάμενος Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης, Ασφάλεια & Λειτουργία Δικτύων & Υπηρεσιών, Cyta θα προβούν, επίσης, σε ομιλίες μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν διεξοδικά, μεταξύ άλλων, για κρίσιμα θέματα και λύσεις κυβερνοασφάλειας που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και άμεσα. [ΔΜ(1]

Γιατί να παραβρεθείτε:

Δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε για το πώς να προστατέψετε και να θωρακίσετε τη δική σας επιχείρηση με επιτυχημένες στρατηγικές αξιοποιώντας εύκολες λύσεις και απλά εργαλεία. Άλλωστε η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων μιας επιχειρήσεις αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή. Με την παρουσία σας θα ενημερωθείτε εξάλλου σχετικά με το πώς Οργανισμοί και επιχειρήσεις προστατεύονται από επιθέσεις κυβερνοασφάλειας με στόχο την αποτροπή τους, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και αποφυγή σοβαρών οικονομικών επιπτώσεων.

Η εκδήλωση αποτελεί, εξάλλου, εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης και one-to-one συναντήσεων με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο με θέμα CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

[ΔΜ(1]

Δειτε Επισης

ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery