Φρίκη στη Ρωσία-Έκαψαν ζωντανό εντεκάχρονο αθλητή τζούντο επειδή τον ζήλευαν

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος αθλητής του τζούντο στη Ρωσία όταν μεγαλύτερα παιδιά τον έκλεισαν μέσα σε καλύβα και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο λόγος που οι ανήλικοι δράστες έκαψαν ζωντανό τον 11χρονο ήταν επειδή τον ζήλευαν για τις επιτυχίες του στο τζούντο.

Ο Albert Umbetyarov παγιδεύτηκε σε μια καλύβα στο δάσος στην περιοχή Dubovaya Roschcha της Μόσχας μετά από καυγά την Παρασκευή, επιβεβαίωσαν οι ρωσικές ανακριτικές αρχές.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι «χρησιμοποίησαν ρόπαλα και τον χτύπησαν μέχρι αναισθησίας πριν τον περιλούσουν με βενζίνη και τον κλείδωσαν σε μία καλύβα, στην οποία έβαλαν φωτιά». Οι δράστες που φέρεται να ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών κάρφωσαν την πόρτα για να μην διαφύγει ο 11χρονος.

Μια ομάδα κοριτσιών κατέγραφε στην πράξη και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο και το έκαναν streaming στο διαδίκτυο.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι ο άτυχος 11χρονος δέχτηκε επίθεση «από φθόνο» ως επιτυχημένος αθλητής του Τζούντο που «τα πήγαινε καλύτερα από αυτούς».

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανέφερε σε ανακοίνωση της: «Στις 19 Μαΐου 2023 παιδιά κατά τη διάρκεια ενός καβγά έκλεισαν ένα αγόρι μέσα σε μια καλύβα, κλείδωσαν την καλύβα από έξω και κάρφωσαν την πόρτα. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια φωτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, [η φωτιά ξεκίνησε] μέσα στην καλύβα. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και ζήτησαν βοήθεια. Όταν έφτασε η βοήθεια, το σώμα του αγοριού βρέθηκε μέσα στην καμένη καλύβα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν-Η συνάντηση Αραγτσί με τον Ιταλό ομόλογο του
Τρεις νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου σε ποτάμι στη Νεμπράσκα
Live εικόνα από την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα
Bloomberg: Έτοιμος ο Τραμπ να αναγνωρίσει την κατοχή της Κριμαίας από τον Πούτιν
Ερευνητές της Οξφόρδης υπολόγισαν βάσει ανακάλυψης της NASA την «ακριβή ημερομηνία» της Σταύρωσης του Ιησού
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο-Κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη
Παράλυτο παιδί από την Παλαιστίνη κάηκε ζωντανό μετά από επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα
Ανάλυση: Ο Τραμπ υποσχέθηκε λύση σε 100 μέρες στην Ουκρανία, αλλά... δεν προλαβαίνει
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Δαμασκό μετά από 16 χρόνια