Συμμετείχε στην προπαρασκευαστική συνάντηση των ΥΠΕΞ του ΕΛΚ ο Κόμπος

Στην προπαρασκευαστική συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) πριν το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, συμμετείχε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter από τον επίσημο λογαριασμό του ΕΛΚ, οι Υπουργοί Εξωτερικών που συμμετείχαν συναντήθηκαν «για να συζητήσουν την ανάγκη της διατήρησης της στρατιωτικής στήριξης της ΕΕ στην Ουκρανία και να εφαρμόσουν καλύτερα τις κυρώσεις της ΕΕ».

«Συμφώνησαν επίσης για ισχυρότερη εμπλοκή στα Δυτικά Βαλκάνια και την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων στο Κέρας της Αφρικής», προστίθεται στην ανάρτηση.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία των ΥΠΕΞ που συμμετείχαν στη συνάντηση, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο κ. Κόμπος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Να μην προτρέχουμε», απάντησε ο Χριστοδουλίδης για απόφαση Υπουργικού για Αριστοτέλους
Συνάντηση ΠτΔ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας-«Ανέγερση νέου κέντρου εκμάθησης ελληνικών στην Αίγυπτο»
Δεν θέλει καμία επαφή με Χαν ο Τατάρ-«Εσωτερική ρύθμιση της ΕΕ, εμμονικός ο Χριστοδουλίδης»
Σύσκεψη στον ΔΗΣΥ για την Μέση Ανατολή-«Ύψιστη προτεραιότητα η επικράτηση της εκεχειρίας»
Ντενκτάς: Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να μην εκλεγεί ο Τατάρ
Είδε τον Ερχιουρμάν ο Χαν στα κατεχόμενα-«Δεν θέλουμε διαπραγματεύσεις για χάρη των διαπραγματεύσεων»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Στιούαρτ πριν την πολυμερή διάσκεψη-Στο επίκεντρο οι επαφές με Χαν
Άρχισε η συζήτηση που αφορά το νομοσχέδιο για ένταξη Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν
Μ. Ραουνά: Η ΕΕ δεν είναι παθητικός παρατηρητής στην κατάσταση στη Μ. Ανατολή, πρέπει να ηγηθεί της αποκλιμάκωσης
N. Xριστοδουλίδης: Xωρίς καμία παρέκκλιση ο φορολογικός μετασχηματισμός την 1η Ιανουαρίου 2026