Μαρτυρία για παρουσία ανηλίκων κατά τον τραυματισμό του 12χρονου-Ψάχνουν το μοτοποδήλατο

Μαρτυρίες για αριθμό ανηλίκων που βρίσκονταν μαζί με τον 12χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε μυστηριωδώς, μάλλον από πτώση από μοτοποδήλατο, αναζητεί η Αστυνομία, για να λύσει την υπόθεση και να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, ως προς το τι συνέβη και ο ανήλικος τραυματίστηκε κρίσιμα την περασμένη Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατέληξε στα αίτια του τραυματισμού του 12χρονου η Αστυνομία-Παραμένει κρίσιμα στην Εντατική

Οι Αρχές, από την πρώτη στιγμή προχώρησαν με εξετάσεις και λήψη καταθέσεων για τον τραυματισμό του 12χρονου, που εντοπίστηκε με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα, απ' όπου παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 12χρονος βρισκόταν στην περιοχή με άλλους ανήλικους, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή παραμένουν άγνωστοι και σε κάποια στιγμή φέρεται να έπεσε από μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε, για άγνωστους ακόμη λόγους.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, οι Αρχές δεν κατέληξαν εάν ο 12χρονος οδηγούσε ή ήταν συνεπιβάτης άλλου προσώπου στο μοτοποδήλατο και πώς κατέληξε να χτυπήσει στο κεφάλι. Ωστόσο, όπως ανέφερε στον REPORTER αρμόδια πηγή, το πιθανότερο σενάριο είναι ο 12χρονος να ήταν συνεπιβάτης, αφού από τις εξετάσεις που έγιναν δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε μοτοποδήλατο στην περιοχή, που να παραπέμπει ότι είχε εγκαταλειφθεί μετά από τροχαίο ατύχημα.

Η Αστυνομία, δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο άλλα πρόσωπα να μετακίνησαν το μοτοποδήλατο μετά την πτώση του 12χρονου και αυτός να είναι ο λόγος που δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Περισσότερο φως ως προς τα αίτια του τραυματισμού, πιθανότατα να ριχθεί όταν ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς του ανήλικου, τους οποίους θα καλέσουν για κατάθεση μόλις κρίνουν οι Αρχές ότι μπορούν να μιλήσουν στην Αστυνομία, αφού τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται συνεχώς δίπλα στο παιδί τους.

Εκτιμάται, ανέφερε η ίδια πηγή, ότι οι γονείς θα γνωρίζουν με ποιους ήταν το παιδί τους τη στιγμή του τροχαίου και θα δώσουν στοιχεία στην Αστυνομία, ώστε αυτή με τη σειρά της να εντοπίσει τα άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως να ήταν παρόντα στη σκηνή ή τουλάχιστον ήταν μαζί με το παιδί τους κατά τον επίδικο χρόνο.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν επίσης το ενδεχόμενο να πρόκειται για ποινικά ανεύθυνα άτομα, τα οποία στην Κύπρο ορίζονται ως κάτω των 14 ετών, όμως αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην πορεία των ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ότι σε δρόμο παρά την εκκλησία Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα, εντοπίστηκε τραυματισμένο πρόσωπο, που φαίνεται να τραυματίστηκε από τροχαίο ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε πως το τραυματισμένο πρόσωπο ήταν ο 12χρονος.

Ακολούθως, στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Στη συνέχεια, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο δωδεκάχρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, με την κατάστασή του να παραμένει αναλλοίωτη.

Δειτε Επισης

Νεκρή η πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στην Κοκκινοτριμιθιά-Παραδόθηκε ο οδηγός
Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία
Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών-Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email