Τους ανάγκασαν να σταματήσουν με το όχημα, τους επιτέθηκαν και τους κτύπησαν

Yπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημελήμματος, μαχαιροφορία κοινή επίθεση, επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη απειλή, δημόσια εξύβριση,και κακόβουλες ζημιές

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 13 Μαΐου, στις 23:00, καταγγέλθηκε από 21χρονο καθώς και 20χρονο και οι δύο από την Πάφο ότι την ίδια ημέρα στις 21:50 ενώ βρίσκονταν σε αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Δημοκρατίας και κατευθύνονταν στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης σε κάποιο σημείο 24χρονος ο οποίος επίσης οδηγούσε αυτοκίνητο, τους προσπέρασε, και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα σταμάτησε δίπλα τους σε φώτα τροχαίας και τους εξύβρισε με διάφορες φράσεις.

Στην συνέχεια οι δύο παραπονούμενοι προχώρησαν την πορεία τους προς Γεροσκήπου όπου τους πλησίασαν δύο αυτοκίνητα τα οποία τους πλεύρισαν και τους ανάγκασαν να σταματήσουν.

Το ένα όχημα οδηγείτο από τον 24χρονο τον οποίο γνώριζαν και το άλλο όχημα οδηγείτο από τον αδερφό του ηλικίας 26 ετών ενώ εντός του οχήματος επέβαιναν και άλλα πρόσωπα.

Ακολούθως φέρεται να τους επιτέθηκαν και να τους κτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους. Επίσης τους εξύβρισαν τους απείλησαν,και στην συνέχεια αναχώρησαν.

Οι δύο παραπονούμενοι μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό στον 20χρονο που έφερε διάφορα τραύματα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο, ενώ ο 21χρονος εισήχθη για περαιτέρω νοσηλεία καθώς αυτός υπέστη σοβαρό κτύπημα στο μάτι.

Εναντίον των δύο προσώπων 24 και 26 ετών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν την Κυριακή στις 12:40 και τελούν υπό κράτηση για σκοπούς ανάκρισης.

Δειτε Επισης

Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Δεσμευτική απόφαση Εφετείου για αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων-Δεν επιβάλλεται να παρουσιάζονται αυτούσια
Μετέτρεψε το βαν του σε αποθήκη για τα αδασμολόγητα καπνικά ο 60χρονος-Απασχόλησε ξανά τις Αρχές
Χειροπέδες και σε 15χρονο για την επίθεση και ληστεία ζεύγους στην Πάφο
Αυξημένες οι πυρκαγιές το 2025, μικρότερη όμως η καμένη έκταση-Μία στις τέσσερις φωτιές από εμπρησμό
Έστησαν επιχείρηση και εντόπισαν εκατοντάδες κούτες καπνικών-Συνελήφθη 60χρονος
Παραδόθηκε ένας από τους αναζητούμενους για την επίθεση στην Αγία Νάπα-Άφαντοι άλλοι έξι
Καλεί Ανώτατο να δικαιολογήσει δημόσια την απόφαση του για Βαρωσιώτου ο Πρόεδρος, κατανοεί τις αντιδράσεις
Έξι ώρες μετά λύθηκε ο συναγερμός για τη διαρροή υγραερίου-Στην κυκλοφορία ο δρόμος παρά την Κοφίνου