Επανέρχεται ο Φαίδωνας με νέα πυρά κατά της Αστυνομίας-«Δεν θα με φιμώσουν»

Επανέρχεται ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, με νέα πυρά κατά της Αστυνομίας, λίγες ώρες μετά την καταγγελία που έκανε, για απειλές που δεχόταν, κατά της ζωής του. Ο κ. Φαίδωνος σημείωσε πως δεν θα τον φιμώσουν και κάλεσε την Αστυνομία να εξουδετερώσουν του εμπόρους ναρκωτικών, που ξέρουν εδώ και χρόνια ποιοι είναι.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως «χθες έγιναν οι καταγγελίες μου, για το θέμα των ναρκωτικών και των απειλών, ασκώντας κριτική και για την στάση κάποιων μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βάζουν πάντα μπροστά τους υφισταμένους τους για να προστατεύονται».

Συνεχίζοντας, ο κ. Φαίδωνος αποκάλυψε πως «σήμερα στις 2.30 μ.μ μέρα Σάββατο, με πήραν τηλέφωνο από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, για να πάω να δώσω ανακριτική κατάθεση, για μια καταγγελία που έκανε πολίτης πριν μερικούς μήνες εναντίον του Δήμου και εμένα προσωπικά. Λέτε να είναι τυχαίο, εγώ νομίζω πως όχι».

Ο δήμαρχος Πάφου τόνισε ότι «κατάθεση θα δώσω την ερχόμενη εβδομάδα, όπως έδωσα και όταν ήθελαν να δώσω ανακριτική κατάθεση, για δηλώσεις μου για το κατασκοπευτικό Βαν και για υποθέσεις ναρκωτικών, πριν 4 χρόνια. Δεν θα με φιμώσουν με τέτοιες πρακτικές».

Καταλήγοντας, κάλεσε τα μέλη της Αστυνομίας «να κοιτάξουν να εξουδετερώσουν τους εμπόρους ναρκωτικών, που τους ξέρουν εδώ και χρόνια και δουλεύουν ανενόχλητοι και να αφήσουν αυτές τις πρακτικές φίμωσης».

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Πάφου, είχε μεταβεί σε συγκεκριμένο χώρο, στην Πάφο, για να επιθεωρήσει εργασίες που γίνονται και σε δηλώσεις του ανέφερε πως «ενώ ήμασταν εδώ για να καθαρίσουμε την περιοχή και εντοπίσαμε ότι πάνω στην κοίτη του αργακιού» έχει κατασκευαστεί ένα κλουβί με περιστέρια.

Όπως είπε, η κατασκευή είναι στην κοίτη του αργακιού, αλλά ο ιδιοκτήτης του αρνείται να το κατεδαφίσει. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε σε στιχομυθία που φέρονται να είχαν, ενώ επέκρινε την Αστυνομία γιατί δεν μετέβη στον χώρο ο Αστυνομικός Διευθυντής, αλλά δύο μέλη της Αστυνομίας, ο οποίος μετέβη αργότερα στο σημείο.

Σε ό,τι αφορά το έργο, ο Δήμαρχος Πάφου είπε ότι ο δρόμος οδηγεί από το κοιμητήριο στα Κονιά και ότι «θα καθαριστεί ο δρόμος για να έρθει ο τοπογράφος να βάλει σημάδια για να ανοίξουμε τον δρόμο και να τον σχεδιάσουμε. Πρέπει να γίνουν δύο γεφύρια και στο αργάκι έχει κτιστεί αυτό το κλουβί και περνά το νερό από κάτω», ενώ καταλήγοντας είπε ότι «η Αστυνομία θα έπρεπε να είναι πιο ενεργή και πιο γρήγορη και αποτελεσματική».

Σημειώνεται πως, ο Δήμαρχος Πάφου, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για απειλές κατά της ζωής του.

Δειτε Επισης

Παραμένει στα κατεχόμενα η σορός του άτυχου Φώτη Φωτίου-Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του
Στο κελί ο 25χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές μετά τα επεισόδια-Πιάστηκε με ρόπαλα, σπρέι και κουκούλα
«Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο Κύπρου η έκθεση Moneyval»-Ικανοποίηση ΕΚΚ για τα ευρήματα
Πρόλαβαν τα χειρότερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα Λαγουδερά-Ψάχνουν τα αίτια
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου
Φωτιές, πέτρες και μολότοφ έξω από το Παπαδόπουλος-Απάντησαν με χρήση δακρυγόνων οι ΜΜΑΔίτες
Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο
Τους τσάκωσαν με κάνναβη και χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους-Χειροπέδες σε τέσσερις για εμπορία ναρκωτικών
Έλαβαν κλήση οι μοναχοί και παρουσιάζονται ενώπιον της Εκκλησιαστικής Ανακριτικής Επιτροπής
Στάθηκε στη σύναξη για φαγητό μετά την ενέδρα στο «Δημητρούι» το Εφετείο-Το σκεπτικό της απόφασης