Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λευκωσία και Λάρνακα λόγω βλαβών-Πότε αναμένεται επιδιόρθωση

Χωρίς ρεύμα είναι περιοχές σε Λευκωσία και Λάρνακα, λόγω δύο βλαβών στο σύστημα ηλεκτροδότησης, με συνεργεία της ΑΗΚ να βρίσκονται επί ποδός για να επιλύσουν το πρόβλημα.

Όπως ανέφερε στον REPORTER η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, αυτή τη στιγμή παρατηρείται μία βλάβη στη Λευκωσία, που επηρεάζει τις περιοχές Αγίων Τριμιθιάς, Παλιομετόχου, Ακακίου και Μενίκου. Η βλάβη προκλήθηκε από κομμένα καλώδια και αυτή τη στιγμή, συνεργείο της ΑΗΚ βρίσκεται στο σημείο, ώστε να επιδιορθώσει την βλάβη. Όπως τόνισε η κα. Παπαδοπούλου, ο χρόνος που χρειάζεται για επιδιόρθωση, εκτιμάται στις δύο ώρες.

Την ίδια ώρα, βλάβη παρατηρείται και στη Λάρνακα και επηρεάζει τις περιοχές Λειβάδια και Αραδίππου, ωστόσο δεν έγιναν ακόμη γνωστά τα αίτια. Και σε αυτή την περίπτωση, εκτιμάται ότι η ηλεκτροδότηση θα επιστρέψει γύρω στις 4:00 το απόγευμα.

Δειτε Επισης

Αισιόδοξη η Ολγκίν για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο-«Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη, μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο»
To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Κλειστός από τη Δευτέρα ο δρόμος προς τον ποταμό Λιοπετρίου λόγω εργασιών
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Δ. Μιχαηλίδου: Η ευημερία των παιδιών απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες, η φωνή τους να ακουστεί πιο δυνατά από ποτέ