Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη-Της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος και την έκλεψε

Στο νοσοκομείο κατέληξε ηλικιωμένη, η οποία δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο, που της έκλεψε τη τσάντα της. Ο δράστης παραμένει άφαντος ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Το περιστατικό συνέβη στις 18.00 χθες το απόγευμα, στην περιοχή Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 73χρονη γυναίκα περπατούσε σε δρόμο της περιοχής, όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο, που την προσέγγισε από πίσω.

Ο δράστης φέρεται να την έσπρωξε, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πέσει στο έδαφος και ακολούθως της άρπαξε τη τσάντα, που σύμφωνα με την καταγγελία, περιείχε χρηματικό ποσό περίπου 400 ευρώ και τα κλειδιά του σπιτιού της και εξαφανίστηκε. 

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, καθώς φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και κάταγμα ισχίου. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αποχωρεί ο Χαμπουλάς από τον ΔΗΣΥ-«Δεν μπορώ και δεν πρόκειται ποτέ να συμπορευθώ με επιλογές που δεν με εκφράζουν»
Γνώριζαν οι ΥΚΕ για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των πέντε παιδιών που κακοποιούνταν-Ζήτησε εξηγήσεις η Μιχαηλίδου
Τροποποιήσεις στο μητρώο αγροτών με απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου
Επεκτείνεται το ολοήμερο με 60 νέα σχολεία-Πρόκειται για δημοτικά και νηπιαγωγεία
Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση του μεγαλύτερου μέρους της Ράφα
Υποχρεωτική η ηλεκτρονική ταξιδιωτική βίζα για τους Ευρωπαίους-Σε ισχύ από τις δυο Απριλίου
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 40χρονου που έριχνε κινητά στις Κεντρικές-Αδελφός κρατούμενου
Ανακοίνωσε Πασχαλινό επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους ο Πρόεδρος
Μαθητής στη Θεσσαλονίκη έστελνε σε φίλους του γυμνές φωτογραφίες ανήλικης
Απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 16χρονος-Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια των πολιτών