Μεγάλη επιτυχία για το «eSafe Solutions Conference»

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο «eSafe Solutions Conference: CYBER Security Stop Breaches Not Operations”. Το σπουδαίο για τα τεχνολογικά δρώμενα γεγονός ανέδειξε νέες προσεγγίσεις σε προβλήματα ασφάλειας εφαρμογών και δεδομένων καθώς εμπειρογνώμονες διεθνούς κύρους, ανέλυσα τα βασικά ζητήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Οι σπουδαίοι ομιλητές που συμμετείχαν στο Συνέδριο, που διεξήχθη την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023, στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό, έδωσαν πολύτιμες απαντήσεις στο κοινό αναφορικά με το πώς μπορούν οι Οργανισμοί να προστατευτούν καλύτερα σε μια περίοδο προκλήσεων για την παγκόσμια κυβερνοασφάλεια.

Το «παρών» τους έδωσαν οι Guy Bar Natan, Regional Sales Manager της Crowdstrike και Joaquin Gomez, Cybersecurity Lead της Infoblox. Ο David Higss, Senior Security Solutions Engineer της Rapid7 ήταν επίσης ανάμεσα στους ομιλητές όπως και ο Named Account Manager της F5, Άγγελος Δομέτιος. Καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν και ο Alberto Zampieri, Sales Engineer της Zscaler Italy με την λίστα να ολοκληρώνεται, με τον EMEA Solutions Engineer της Cloudflare, Juan Molina.

Ο Guy Bar Natan επικεντρώθηκε στη καινοτομία και το μέλλον της ασφάλειας, ενώ, ο Joaquin Gomez παρουσίασε τη «σκοτεινή» πλευρά του DNS και το πώς μια στρατηγική πρόληψης κινδύνων αποτελεί την καλύτερη προσέγγιση στον κόσμο της κυβερνοασφάλειας.

Ο Άγγελου Δομέτιος, σε μια ομιλία με τίτλο «F5 value for the Market in Cyprus» ανέδειξε τα πλεονεκτήματα από την εφαρμογή υπηρεσιών εφαρμογών με επίκεντρο το application economy.

Νωρίτερα, ο David Higss έδειξε στο κοινό το πώς γίνεται η διαχείριση των κινδύνων και η εξάλειψη απειλών μέσω μιας σύγχρονης λύσης.

Από πλευράς του, ο Alberto Zampieri εστίασε στην επιτάχυνση του ασφαλούς ψηφιακού μετασχηματισμού στη βάση της μηδενικής εμπιστοσύνης και σε έναν νέο τρόπο σκέψης σχετικά με τη συνδεσιμότητα ανθρώπων, εφαρμογών και δεδομένων.

Ο Juan Molina προέβη επίσης σε μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα το οικονομικό περιβάλλον και το C-Suite.

Οργανωτής: eSafe Solutions LTD

Vendors: Cloudflare, CrowdStrike, F5, Infoblox, Rapid7, Zscaler

Δειτε Επισης

SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος