Αναμμένο καντήλι προκάλεσε φωτιά σε οικία στην Τερσεφάνου-Πρώτες Βοήθειες στους ένοικους

Δύο γυναίκες, εισέπνευσαν καπνούς από φωτιά που ξέσπασε από αναμμένο καντήλι σε υπνοδωμάτιο κατοικίας στη Κοινότητα Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας, με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς και αυτές να μεταφερθούν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «γύρω στις 12.50 το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Μαϊου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για φωτιά σε κατοικία στην Κοινότητα Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες διεφάνη ότι η φωτιά είχε ξεσπάσει σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας».

Πρόσθεσε ότι «από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο ενώ επηρεάστηκε και η τοιχοποιία άλλων δωματίων. Η ένοικος της κατοικίας είναι ηλικίας 80 ετών και μαζί με τη συνοδό της εισέπνευσαν καπνό, με αποτέλεσμα στη σκηνή να κληθεί ασθενοφόρο μέλη του οποίου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «και οι δύο γυναίκες διακομίσθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για εξετάσεις».

Εξάλλου σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής αναφέρει ότι «για κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας. Οι πυροσβέστες πέτυχαν είσοδο στην κατοικία με αναπνευστικές συσκευές και κατάφεραν να σβήσουν τη πυρκαγιά».

Σύμφωνα με την ανάρτηση «τα αίτια της πυρκαγιάς «διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από καντήλι που διατηρείτο αναμμένο σε συγκεκριμένο χώρο της κατοικίας».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Δειτε Επισης

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το σκάφος Madleen-«Πετάνε drones από πάνω μας»
Βγήκε μπροστά ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό, περιμένει την απόφαση Πατριαρχείου-«Έτυχε δικαιότατης δίκης»
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε την πρωτεύουσα της Κολομβίας
Μια ανάσα από την πόλη Σούμι ο ρωσικός στρατός-Στα 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κιέβου
«Μπαρούτι» μυρίζει στο Λος Άντζελες-Έφθασαν τα πρώτα στρατεύματα της Εθνοφρουράς
Θρίλερ με το Madleen και το μπλόκο από Ισραήλ-«Διακόπτουν τις επικοινωνίες για να μας επιτεθούν»
Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Από το 1992 έχει να κατέβει η εθνοφρουρά στις ΗΠΑ-Η εξέγερση για τον βασανισμό ενός Αφροαμερικανού
Οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι τα Ρωσικά αντίποινα στην Ουκρανία δεν έχουν τελειώσει-Επίκειται πολυδιάστατη επίθεση
Αγωνία για το Madleen-Η Κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή να εμποδιστεί το πλοίο πριν φτάσει στη Γάζα