Αναμμένο καντήλι προκάλεσε φωτιά σε οικία στην Τερσεφάνου-Πρώτες Βοήθειες στους ένοικους

Δύο γυναίκες, εισέπνευσαν καπνούς από φωτιά που ξέσπασε από αναμμένο καντήλι σε υπνοδωμάτιο κατοικίας στη Κοινότητα Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας, με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς και αυτές να μεταφερθούν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «γύρω στις 12.50 το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Μαϊου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για φωτιά σε κατοικία στην Κοινότητα Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες διεφάνη ότι η φωτιά είχε ξεσπάσει σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας».

Πρόσθεσε ότι «από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο ενώ επηρεάστηκε και η τοιχοποιία άλλων δωματίων. Η ένοικος της κατοικίας είναι ηλικίας 80 ετών και μαζί με τη συνοδό της εισέπνευσαν καπνό, με αποτέλεσμα στη σκηνή να κληθεί ασθενοφόρο μέλη του οποίου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «και οι δύο γυναίκες διακομίσθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για εξετάσεις».

Εξάλλου σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής αναφέρει ότι «για κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας. Οι πυροσβέστες πέτυχαν είσοδο στην κατοικία με αναπνευστικές συσκευές και κατάφεραν να σβήσουν τη πυρκαγιά».

Σύμφωνα με την ανάρτηση «τα αίτια της πυρκαγιάς «διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από καντήλι που διατηρείτο αναμμένο σε συγκεκριμένο χώρο της κατοικίας».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Δειτε Επισης

Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία