Διοικητική έρευνα για τα περί ερωτικών περιπτύξεων αξιωματικού με υφιστάμενη του εν ώρα καθήκοντος

Αν και επρόκειτο για ένα θέμα που σχολιαζόταν ευρέως σε όλα τα Τμήματα της Αστυνομίας τις τελευταίες εβδομάδες, το χθεσινό δημοσίευμα του REPORTER, ανάγκασε την ηγεσία της Αστυνομίας να διατάξει έρευνα σε σχέση με τις ερωτικές περιπτύξεις αξιωματικού με υφιστάμενη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες εβδομάδες, σχολιαζόταν έντονα στις τάξεις της Αστυνομίας, πως αξιωματικός της Αστυνομίας, πιάστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με υφιστάμενη του, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα, εν ώρα καθήκοντος.

Παρά το γεγονός πως το κουτσομπολιό διαδόθηκε ευρέως και μάλιστα είχε φτάσει μέχρι τα ψηλά δώματα, εντούτοις δεν είχε διαταχθεί οποιαδήποτε έρευνα για περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από αρκετούς αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν λόγο για συγκάλυψη και αλα κάρτ εφαρμογή των κανονισμών και των πειθαρχικών ερευνών.

Ωστόσο, μετά το δημοσίευμα αλλά και του σάλου που έχει δημιουργηθεί στην Αστυνομία, ο Αρχηγός Διέταξε σήμερα διοικητική έρευνα, η οποία ανατέθηκε σε ανώτερο αξιωματικό, ο οποίος έχει διοριστεί ως ερευνών λειτουργός, ώστε να εξετάσει τους ισχυρισμούς.

Ακολούθως, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, αυτή αναμένεται να διαβιβαστεί στα χέρια του Αρχηγού Αστυνομίας, για τον περαιτέρω χειρισμό.

Υπενθυμίζεται, πως πρόσφατα γυναίκα που υπηρετεί στο Αρχηγείο, κατήγγειλε τρεις για σεξουαλική παρενόχληση τρία μέλη της Δύναμης που εργάζονται σε νευραλγικά πόστα, με τον φάκελο της υπόθεσης να διαβιβάζεται στην Νομική Υπηρεσία για οδηγίες. Η καταγγελία της παραπονούμενης έγινε στις 25/2/2023 και σε βάρος του ενός εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης,

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και 24χρονος για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Δήμο Πέγειας
Συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο «Άλφαμεγα»
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Φέρεται να μπήκε παράνομα στο γήπεδο
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα από Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων για παράνομη παγίδευση πτηνών
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας