Διοικητική έρευνα για τα περί ερωτικών περιπτύξεων αξιωματικού με υφιστάμενη του εν ώρα καθήκοντος

Αν και επρόκειτο για ένα θέμα που σχολιαζόταν ευρέως σε όλα τα Τμήματα της Αστυνομίας τις τελευταίες εβδομάδες, το χθεσινό δημοσίευμα του REPORTER, ανάγκασε την ηγεσία της Αστυνομίας να διατάξει έρευνα σε σχέση με τις ερωτικές περιπτύξεις αξιωματικού με υφιστάμενη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες εβδομάδες, σχολιαζόταν έντονα στις τάξεις της Αστυνομίας, πως αξιωματικός της Αστυνομίας, πιάστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με υφιστάμενη του, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα, εν ώρα καθήκοντος.

Παρά το γεγονός πως το κουτσομπολιό διαδόθηκε ευρέως και μάλιστα είχε φτάσει μέχρι τα ψηλά δώματα, εντούτοις δεν είχε διαταχθεί οποιαδήποτε έρευνα για περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από αρκετούς αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν λόγο για συγκάλυψη και αλα κάρτ εφαρμογή των κανονισμών και των πειθαρχικών ερευνών.

Ωστόσο, μετά το δημοσίευμα αλλά και του σάλου που έχει δημιουργηθεί στην Αστυνομία, ο Αρχηγός Διέταξε σήμερα διοικητική έρευνα, η οποία ανατέθηκε σε ανώτερο αξιωματικό, ο οποίος έχει διοριστεί ως ερευνών λειτουργός, ώστε να εξετάσει τους ισχυρισμούς.

Ακολούθως, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, αυτή αναμένεται να διαβιβαστεί στα χέρια του Αρχηγού Αστυνομίας, για τον περαιτέρω χειρισμό.

Υπενθυμίζεται, πως πρόσφατα γυναίκα που υπηρετεί στο Αρχηγείο, κατήγγειλε τρεις για σεξουαλική παρενόχληση τρία μέλη της Δύναμης που εργάζονται σε νευραλγικά πόστα, με τον φάκελο της υπόθεσης να διαβιβάζεται στην Νομική Υπηρεσία για οδηγίες. Η καταγγελία της παραπονούμενης έγινε στις 25/2/2023 και σε βάρος του ενός εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης,

Δειτε Επισης

Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα
Από αιμορραγικό σοκ και πολλαπλές κακώσεις επήλθε ο θάνατος του 34χρονου στην Πάφο-Καταπλακώθηκε από ξύλα