Cyta Business Roadshow: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις

Η Cyta Business παραμένει στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) της Κύπρου και συνεχίζει να τις συνοδεύει στο ψηφιακό τους ταξίδι, με ασφάλεια. Έχοντας εντοπίσει τις σημαντικότερές τους ανάγκες και στοχεύοντας στην αναβάθμιση και ανάπτυξή τους, συνεχίζει ακάθεκτη τις διαδραστικές της συζητήσεις με εκπροσώπους των επιχειρήσεων διατηρώντας στο επίκεντρο το ζήτημα της ψηφιακή ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 31 Μαΐου στις 15:30 – 18:00, στο Columbia Plaza στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο με θέμα «CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις». Με την ασύλληπτη ταχύτητα ανάπτυξης του κυβερνοχώρου οι απειλές για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς έχουν αισθητά αυξηθεί και η ανάγκη προστασίας των ηλεκτρονικών συστημάτων τους γίνεται όλο και πιο αναγκαία.

Η κάθε τεχνολογική δραστηριότητα πρέπει να υλοποιείται με ασφάλεια και μηδενικό κίνδυνο. Με την παρουσία τους στο σπουδαίο γεγονός, οι σύνεδροι θα πληροφορηθούν για το πώς μπορούν να προστατέψουν και να θωρακίσουν την επιχείρησή τους με επιτυχημένες στρατηγικές αξιοποιώντας εύκολες λύσεις και απλά εργαλεία. Εκπρόσωποι ΜμΕ και εμπλεκόμενοι φορείς θα κατανοήσουν καλύτερα το γιατί η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων μιας επιχείρησης αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στη ψηφιακή εποχή.

Δηλώστε συμμετοχή για να ενημερωθείτε σχετικά με τη νέα διάσταση της κυβερνοασφάλειας για τη δημιουργία μιας ανθεκτικής επιχείρησης. Μάθετε επίσης για τις διαχειριζόμενες λύσεις ασφάλειας δικτύων που παρέχει η Cyta Business καθώς και για το περιβάλλον της Τηλεπικοινωνιακής Απάτης στη Cyta. Επί σκηνής θα αναλυθούν και θέματα ασφάλειας, συμμόρφωσης και διαχείρισης που μπορούν να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις.

Το Cyta Business Roadshow θα ολοκληρωθεί με συζήτηση σε πάνελ που φέρει τον τίτλο «Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις».

Η εκδήλωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση και one-to-one συναντήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business, καθώς, θα ακολουθήσει Networking Cocktail.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο με θέμα CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος