Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο της Έλλης Σολομωνίδου

Θλίψη σκόρπισε στην ΕΔΕΚ η είδηση του θανάτου της Έλλης Σολομωνίδου, η οποία ήταν στέλεχος και μέλος του κόμματος.

Σε ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ αναφέρει πως, «η ιστορία της Έλλης Σολομωνίδου είναι ιστορία αγώνων και προσφοράς.

Ιδρυτικό μέλος της ΕΔΕΚ, ιδρυτικό μέλος της Σοσιαλιστικής Γυναικείας Κίνησης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ για πολλά χρόνια, πρώην δημοτική σύμβουλος της ΕΔΕΚ στον Στρόβολο, η Έλλη Σολομωνίδου ήταν πάντα στην εμπροσθοφυλακή των αγώνων του σοσιαλιστικού κινήματος, με ανιδιοτέλεια, πάθος και αποφασιστικότητα.

Δεν έλειψε ποτέ από κανένα πάλεμα, εθνικό ή κοινωνικό. Ήταν παρούσα στις αντικατοχικές πορείες των γυναικών, στον αγώνα των οδοφραγμάτων για ενημέρωση των ξένων για την κατοχή, στις προσπάθειες για ανακούφιση πληγέντων συνανθρώπων μας, στη διεκδίκηση ίσων δικαιωμάτων για τις γυναίκες.

Το κενό που αφήνει, μεγάλο, μεγάλη όμως και η κληρονομιά της προσφοράς της.

Ο Πρόεδρος, Μαρίνος Σιζόπουλος, τα στελέχη και τα μέλη της ΕΔΕΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας και ιδιαιτέρως στο γιό της, Γενικό Διευθυντή της ΕΔΕΚ, συναγωνιστή Μορφάκη Σολομωνίδη».

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας-Αποκλείστηκαν διά βίου επιβάτες από ταξίδια
Κίνηση ματ από Κωστή Ευσταθίου-Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ
Ξεκάθαρη η Φον Ντερ Λάιεν για την άμυνα της Ε.Ε.-«Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει»
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ