Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των ευρωεκλογών του 2024

Να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2024, κάλεσε σήμερα τους Ευρωπαίους πολίτες η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του ΕΚ, σε συνέχεια της επιβεβαίωσης από τους πρέσβεις της ΕΕ στο Συμβούλιο ότι οι επόμενες ευρωπαϊκές εκλογές θα πραγματοποιηθούν 6-9 Ιουνίου 2024, η Πρόεδρος του ΕΚ σημείωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εξελίσσεται συνεχώς.

«Ο κόσμος αλλάζει και πρέπει να αλλάξουμε μαζί του. Χρειαζόμαστε μεταρρύθμιση. Δεν γίνεται να φοβόμαστε την αλλαγή. Η ΕΕ δεν είναι τέλεια. Πρέπει να το αποδεχτούμε καθώς συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε, συνεχίζουμε να εξηγούμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε» είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως η ίδια ενθαρρύνει κάθε πολίτη «να ανακτήσει το αίσθημα ελπίδας και τις ευκαιρίες που αντιπροσωπεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Ψήφισε. Μην αφήσεις άλλους να επιλέξουν για εσένα. Πάρε μέρος στην μεγαλύτερη δημοκρατική διαδικασία στην Ευρώπη», τόνισε.

Δειτε Επισης

Η Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Κύπρο ορίστηκε επιτετραμμένη των ΗΠΑ στην Ουκρανία
Στεφάνου: Το ΑΚΕΛ διεκδικεί επέκταση συλλογικών συμβάσεων και ΑΤΑ για όλους
Επιμένει με την αναγνώριση του ψευδοκράτους ο Ερντογάν-«Θα εντείνουμε τις προσπάθειες»
Επανεκκίνηση για το καλώδιο χωρίς τουρκικά εμπόδια βλέπει η Αθήνα-Απαισιόδοξος για το Κυπριακό ο Γεραπετρίτης
Έπεσαν οι υπογραφές για τη μεταφορά των κινητών μονάδων αφαλάτωσης στην Κύπρο από τα ΗΑΕ
Με τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους το μήνυμα του ΠτΔ για την Εργατική Πρωτομαγιά
Εικοσιένα χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ-«Το ισχυρότερο εφόδιο στον αγώνα για επίλυση του Κυπριακού»
Λετυμπιώτης: Εργαζόμαστε αδιάκοπα για βιώσιμη λύση του Κυπριακού
Για απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων με ψευδείς ειδήσεις κατηγόρησε τον Ερχιουμάν ο Τατάρ
ΑΚΕΛ: Διεκδικούμε πραγματική βελτίωση στα εισοδήματα των εργαζομένων