Δύο εστίες φωτιάς στη Λάρνακα

Δύο εστίες φωτιάς ξέσπασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υηπρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ξέσπασε φωτιά γύρω στις 10:47 σε περίπου 25 εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, παρά το πεδίο βολής Καλού Χωριού.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, ανταποκρίθηκαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας και δύο γεωργικοί ελκυστήρες.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, γύρω στις 14:00.

Όπως είπε ο κ. Κεττής γύρω στις 12:00 ξέσπασε πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα σπαρτά ,άγρια βλάστηση σε κοίτη ποταμού σε περιοχή του Δήμου Λιβαδιών.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα απο Σταθμούς Λάρνακας, ένα από Τμήμα Δασών, καθώς επίσης και η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας με αποστολή γεωργικού ελκυστήρα και εκσκαφέα για οριοθέτηση.

Δειτε Επισης

Προσέγγιζε πολίτες με κόκκινα δάνεια η παρακρατική οργάνωση-«Άγνωστος ο αριθμός των μελών της»
Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα ο συνεχής εκσυγχρονισμός των Σωμάτων Ασφαλείας
Ψάχνουν φόρμουλα για τις χρεώσεις εταιρειών για TAKATA-«Διερευνάται η πιθανότητα έκδοσης διατάγματος»
Νέα υπόθεση διαφθοράς στην Αστυνομία-Συνελήφθη δόκιμος αστυνομικός για κατοχή ναρκωτικών
Διαβεβαιώσεις ΚΟΠ και ΓΣΠ στήνουν τη μπάλα στη σέντρα για το ντέρμπι στη Λευκωσία-Λευκός καπνός από τη σύσκεψη
Αντεξετάστηκε η μητέρα του Περικλέους στη δίκη του Χάκερ-Απέρριψε τη θέση πως ο γιος της είχε σχέση με υπόκοσμο
Νέα αναβολή στη δίκη για τη μονή Αββακούμ-Ζήτησε περαιτέρω χρόνο η υπεράσπιση των δυο κατηγορουμένων
Καθησυχάζει ο Πρόεδρος για την παράνομη οργάνωση-«Κανένας λόγος ανησυχίας για την ασφάλεια του Κράτους»
«Σύντομα» διαμηνύει ο Χαρτσιώτης ο διορισμός των Βοηθών Αρχηγών
Αξιολογούνται CCTV για την έκρηξη βόμβας στη Λευκωσία-Ψάχνουν τα κίνητρα μέσω καταθέσεων οι Αρχές