Βγαίνει μπροστά ο Χατζηγιάννης-Απαντά στα περί διορισμού συμβούλου που είχε καταδικαστεί

Βγαίνει μπροστά και απαντά σε δημοσίευμα που του καταλογίζει διορισμό προσώπου, που είχε καταδικαστεί για απάτη, το Υφυπουργείο Πολιτισμού, το οποίο διαψεύδει και αναφέρει πως ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε πληρωμή.

Σημειώνεται ότι, δημοσίευμα της εφημερίδας Χαραυγή, ανέφερε ότι ο υφυπουργός προσέλαβε ως σύμβουλο επικοινωνίας για θέματα Τύπου και Μέσων κοινωνικής δικτυωσης, γυναίκα η οποία καταδικάστηκε στο παρελθόν για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστώ εισιτηρίων για συναυλία του Σάκη Ρουβά.

Ωστόσο, από την πλευρά του, το Υφυπουργείο Πολιτισμού, σε ανακοίνωση του αναφέρει πως, «με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Δειτε Επισης

«Να μην προτρέχουμε», απάντησε ο Χριστοδουλίδης για απόφαση Υπουργικού για Αριστοτέλους
Συνάντηση ΠτΔ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας-«Ανέγερση νέου κέντρου εκμάθησης ελληνικών στην Αίγυπτο»
Δεν θέλει καμία επαφή με Χαν ο Τατάρ-«Εσωτερική ρύθμιση της ΕΕ, εμμονικός ο Χριστοδουλίδης»
Σύσκεψη στον ΔΗΣΥ για την Μέση Ανατολή-«Ύψιστη προτεραιότητα η επικράτηση της εκεχειρίας»
Ντενκτάς: Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να μην εκλεγεί ο Τατάρ
Είδε τον Ερχιουρμάν ο Χαν στα κατεχόμενα-«Δεν θέλουμε διαπραγματεύσεις για χάρη των διαπραγματεύσεων»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Στιούαρτ πριν την πολυμερή διάσκεψη-Στο επίκεντρο οι επαφές με Χαν
Άρχισε η συζήτηση που αφορά το νομοσχέδιο για ένταξη Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν
Μ. Ραουνά: Η ΕΕ δεν είναι παθητικός παρατηρητής στην κατάσταση στη Μ. Ανατολή, πρέπει να ηγηθεί της αποκλιμάκωσης
N. Xριστοδουλίδης: Xωρίς καμία παρέκκλιση ο φορολογικός μετασχηματισμός την 1η Ιανουαρίου 2026