Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν τον γαμπρό τους, του ζητούσαν να χωρίσει την αδελφή τους

Την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό του από τα αδέλφια της συζύγου του κατήγγειλε χθες στο ΤΑΕ Λεμεσού 22χρονος, ενώ για την υπόθεση καταζητείται ένα πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως ανέφερε στην καταγγελία του ο 22χρονος, στις 7 Μαΐου και ενώ περπατούσε στην περιοχή της επίχωσης, τα αδέλφια της συζύγου του, τον οδήγησαν με τη βία σε όχημα και τον μετέφεραν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή Γερμασόγειας. Εκεί, όπως καταγγέλλει ο 22χρονος, τον κτύπησαν και τον απείλησαν, ζητώντας του να χωρίσει την αδελφή τους και ακολούθως τον εγκατέλειψαν.

Ο 22χρονος επισκέφθηκε το ΓΝ Λεμεσού, όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, ενώ χθες κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον 23χρονου.

Για το δεύτερο πρόσωπο, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, γίνονται εξετάσεις να εξασφαλιστούν τα πλήρη στοιχεία του.

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή