Ανακρίνεται 17χρονος για τις ζημιές στα έξυπνα φώτα της Λεμεσού

Ζημιές στην ηλεκτρονική πινακίδα των «έξυπνων φώτων» του κυκλικού κόμβου Αγίας Φυλάξεως, προκάλεσαν νεαρά πρόσωπα, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της μετέβηκαν στο χώρο και εντόπισαν μικρές εστίες φωτιάς σε ξύλινα παλέτα, ελαστικά και κώνους τροχαίας καθώς και περίπου δέκα νεαρά πρόσωπα, που έφεραν κράνη και κουκούλες.

Στη θέα των αστυνομικών οι νεαροί απομακρύνθηκαν ρίχνοντας πέτρες, χωρίς να τραυματιστεί οποιοσδήποτε, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως διαπιστώθηκε, προκλήθηκαν ζημιές σε μια από τις ηλεκτρονικές πινακίδες των «έξυπνων φώτων» τροχαίας.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν πεζό έναν 17χρονο και δυο μοτοσικλέτες που δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής. Ο 17χρονος αναμένεται να ανακριθεί κατά τη διάρκεια της μέρας, στην παρουσία του πατέρα του.

Η Αστυνομία εξετάζει τα αδικήματα της κακόβουλης ζημιάς και των απερίσκεπτων και αμελών πράξεων.

Δειτε Επισης

Ποιον εμπλέκει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη η Ειρήνη Μουρτζούκου
Η Ισπανία πνίγεται από τις πλημμύρες, η Βρετανία καίγεται από τη ζέστη - Εικόνες αποκάλυψης σε δημοφιλή θέρετρα
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Σάουθεντ στο Έσσεξ- Μαρτυρίες για τεράστια πύρινη σφαίρα
Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε 75 εκτάρια από ξηρά χόρτα και δέντρα-Προστατεύτηκαν κατοικίες
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ παραπέμποντας στο Μαρί-«Ειδικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να σκέφτεται διπλά»
Συνελήφθησαν δύο 23χρονοι μετά από έρευνες της ΥΚΑΝ σε οικία, οχήματα και υποστατικά
Επικρίσεις ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και Χριστοδουλίδη για σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-«Σαββίδης και Αγγελίδης θα κριθούν για άλλη μια φορά»
Πισώπλατα δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο Σιαμπτάνης από τον 78χρονο-Απασχόλησε ξανά την Αστυνομία, είχε καταδικαστεί ο ύποπτος
«Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί, είπε αυτά που έπρεπε να πει»
Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα να πέφτει πάνω στο εστιατόριο στο Κολωνάκι