ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος στη Βραζιλία για τους χορούς καθηγήτριας σε σχολική αίθουσα

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν στη Βραζιλία τα βίντεο με καθηγήτρια να χορεύει με μαθητές της μέσα σε σχολική αίθουσα.

Στα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η καθηγήτρια Σιμπέλι Φερέιρα, φαίνεται η ίδια να λικνίζεται μαζί με μαθήτριες της ενώ άλλοι μαθητές τις αποθεώνουν.

«Ένας από τους μαθητές με κάλεσε να χορέψω μαζί του και αυτό άρεσε στην τάξη. Μετά από αυτή τη φορά, το ίδιο ζήτησαν και άλλοι μαθητές οπότε αξιοποίησα το ενδιαφέρον τους για να εφαρμόσω την πρακτική αυτή καθώς είδα ότι έτσι μπορώ να τους φέρω πιο κοντά στη διδασκαλία» δήλωσε η ίδια σε βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Δεν είχαν, όμως, την ίδια άποψη οι προϊστάμενοί της οι οποίοι, όπως αναφέρει η New York Post, την απέλυσαν μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο.

«Λάδι στη φωτιά» και ρόλο στην απόφαση πιθανότατα να έπαιξε και ο λογαριασμός της Φερέιρα στο Instagram.

Η ίδια εμφανίζεται, μάλιστα, να έχει λογαριασμούς και σε ιστοσελίδες όπως το OnlyFans και το Pornhub δικαιολογώντας τις κινήσεις της αυτές με το επιχείρημα ότι «ως ενήλικη γυναίκα που χρειάζομαι έξτρα εισόδημα, έψαξα και τις άλλες μοντέρνες τάσεις. Η μητέρα μου, για παράδειγμα, το γνωρίζει και το έχει αποδεχθεί».

Κατά τα δημοσιεύματα η Φερέιρα έχει δίπλωμα στη Βιολογία από πανεπιστήμιο στη Βραζιλία και έχει κερδίσει βραβεία στα μαθηματικά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ο Ζελένσκι έτοιμος να ανταλλάξει εδάφη στο Κουρσκ με ουκρανικά εδάφη υπό κατοχή
Εντεκάχρονη στη Γαλλία βρέθηκε μαχαιρωμένη σε δάσος κοντά στο σχολείο της
Ενισχύονται οι στρατιωτικές δυνάμεις γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας
Ένας νεκρός και 13 τραυματίες σε σύγκρουση τρένου με φορτηγό έξω από το Αμβούργο
Επιμένει ο Τραμπ ότι οι Παλαιστίνιοι θα πάνε να ζήσουν κάπου αλλού
Πύραυλοι Κρουζ ενσωματώνονται στο ντρόουν της Τουρκίας, ανακοίνωσε η ROKETSAN
Τελεσίγραφο Νετανιάχου σε Χαμάς-Απελευθερώστε τους ομήρους ή καταρρέει η εκεχειρία
Χορηγείται νομικό καθεστώς σε 25.000 μετανάστες που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Βαλένθια
Η ροή βοήθειας στη Γάζα έχει αυξηθεί μετά την κατάπαυση πυρός
Ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό υπόσχεται σθεναρή απάντηση στους δασμούς των ΗΠΑ