Βόμβα Κιλιτσντάρογλου-«Η Ρωσία πίσω από τα βίντεο που οδήγησαν σε απόσυρση του Ιντζέ»

Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης στις εκλογές στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με μήνυμά του το λογαριασμό του στο Twitter κατηγόρησε απροκάλυπτα τη Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από την επιχείρηση κατά του Μουχαρέμ Ιντζέ.

«Αγαπητοί Ρώσοι φίλοι, είστε πίσω από τα μοντάζ, τις συνωμοσίες, το Deep Fake περιεχόμενο και τις κασέτες που κυκλοφόρησαν χθες σε αυτή τη χώρα. Εάν θέλετε να συνεχιστεί η φιλία μας μετά τις 15 Μαΐου, πάρτε τα χέρια σας από το τουρκικό κράτος. Εμείς εξακολουθούμε να είμαστε υπέρ της συνεργασίας και της φιλίας», ανέφερε.

Χθες αναβλήθηκαν οι συγκεντρώσεις που είχε προγραμματίσει να διοργανώσει το Κόμμα της Χώρα στη Μανίσα και τη Σμύρνη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα, ανακοινώθηκε ότι δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις, λόγω της ασθένειας του Μουχαρέμ Ιντζέ.

«Αιώνιος κρατούμενος»: 40 ανατριχιαστικά σκίτσα περιγράφουν την απόλυτη φρίκη των βασανιστηρίων της CIA στο Γκουαντάναμο

Λίγο αργότερα, σε δήλωσή του στα social media, ο Ιντζέ προέβη σε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε ότι η FETO (γκιουλενιστές) πραγματοποίησε εναντίον του επιχείρηση «με πλαστές αποδείξεις και κασέτες».

Ο Ιντζέ, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα μπροστά στις κάμερες, δήλωσε: «Απευθύνομαι σε όσους λένε: “Πήρε χρήματα από το παλάτι, δεν μπορεί να αποσυρθεί. Δεν φοβάμαι αυτές τις συνωμοσίες, τις πλαστές αποδείξεις, τις μονταζέριες. Αντιστέκομαι εδώ και 45 ημέρες. Αποσύρω την υποψηφιότητά μου, το κάνω αυτό για την πατρίδα μου».

Μιλώντας για τα βίντεο που φέρεται να δημοσιεύτηκαν για τον ίδιο, ο Ιντζέ κατηγόρησε τους γκιουλενιστές, την αντιπολίτευση αλλά και το ίδιο το τουρκικό κράτος.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Δειτε Επισης

Η ανήθικη ηθική ενός πόλεμου και οι νόμοι που διέπουν τις συρράξεις μεταξύ Κρατών
Σχεδιάζεται ο 2ος γύρο του εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα
Άλλα 5 πτώματα εντοπίζονται στη Σιναλόα, όπου οι φόνοι φθάνουν τους 150 σ’ έναν μήνα
Κατάσχεση 4 τόνων κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο ανοικτά των Καναρίων-Συνελήφθησαν τα μέλη του πληρώματος
LIVE: Νέα εντολή εκκένωσης περιοχής της Βηρυτού–Πλήξαμε το κέντρο διοίκησης της Χαμάς, λένε οι IDF
Στέλνει μήνυμα σε Νετανιάχου ο Μπάιντεν-«Πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί»
Με προσδοκία για επανέναρξη των συνομιλιών μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-Όσα θέτει στο τραπέζι
Αδιανόητο έγκλημα στην Τουρκία-Δεκαεννιάχρονος σκότωσε δύο νέες κοπέλες, αποκεφάλισε τη μία
Ο Εβραίος «Σίντλερ»-Πώς ο Στιβ Μάμαν κατάφερε να απελευθερώσει εκατοντάδες παιδιά που απήγαγε το ISIS
Οι φόβοι Ερντογάν για επίθεση Ισραήλ σε Τουρκία-Στοχοποιεί τη Δύση για την αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή