Διέρρηξαν γραφείο κηδειών και έφυγαν... κύριοι με την νεκροφόρα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς διέρρηκξαν γραφείο κηδειών στην επαρχία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε χθες 61χρονος, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ 9 και 10 Απριλίου, διαρρήχθηκε το γραφείο κηδειών της Μητρόπολης και κλάπηκε χρηματικό ποσό 1.425 ευρώ και τα κλειδιά τριών νεκροφόρων και ενός φορτηγού, αξίας 720 ευρώ, ως επίσης και μια από τις νεκροφόρες, που βρισκόταν στον δυτικό χώρο στάθμευσης του υποστατικού, αξίας 25 χιλιάδων ευρώ.

Από τις εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται ότι οι δράστες εισήλθαν στο γραφείο από κάποια από τα αλουμινένια συρόμενα παράθυρα, με τη χρήση σωματικής βίας, ενώ η διαφυγή τους έγινε από πόρτα εξόδου – κινδύνου, η οποία επίσης παραβιάστηκε.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ εξετάστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ύποπτο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες σε κατάστημα στη Λευκωσία και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους
Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Βασίλη από τη Λευκωσία (pic)
Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους
Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος
Οδηγός και ένα παιδί εγκλωβίστηκαν σε όχημα μετά από τροχαίο-Επενέβη η Πυροσβεστική