Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία-Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα εμφανίζονται αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται το βράδυ της Πέμπτης να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η σκόνη θα υποχωρήσει.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα.

Δειτε Επισης

Κολλημένη στο πορτοκαλί η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 44 βαθμούς ο υδράργυρος την Πέμπτη
Το αντίο του Παύλου Παύλου στον Άντρο Παυλίδη-«Μας αγκάλιασε και μας έδωσε πολλά»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απέλαση Τ/κ οικονομολόγου από την Τουρκία-Πυρά σε Τατάρ
Εξέδωσε νέο οδηγό για τη νοσηλευτική φροντίδα των αιμοσφαιρινοπαθειών η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλασσαιμικών
Είχε ενημερώσει τον εργολάβο να τερματίσει εργασίες στο υπό ανακαίνιση κτήριο στη Μακαρίου ο ΕΟΑ-Διαπιστώνει παραβιάσεις
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Στρόβολο λόγω εργασιών βελτίωσης της οδού Τσερίου
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Άντρου Παυλίδη-«Άνθρωπος με πάθος για την Κύπρο»
Υπ. Εργασίας: Θα λειτουργήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο για ομαλή εξέλιξη σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα
ΥΠΑΝ: Πενήντα ένα χρόνια μετά, η μνήμη παραμένει ζωντανή και θέτει επιτακτικά το αίτημα για δικαιοσύνη
Πιο θερμή μέρα του χρόνου η Πέμπτη, στους 45 βαθμούς ο υδράργυρος-Ενδεχόμενο για κόκκινη προειδοποίηση